ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννόπουλος: Ένα ακόμη δυνατό «τεστ»

0

Τη Μεγάλη Δευτέρα θα διεξαχθεί το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ρέθυμνο Cretan Kings για την κανονική διάρκεια της STOIXIMAN.GR Basket League και θα υποδεχθεί τον Κυπελλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3.

Ο αρχηγός της ομάδας μας Χάρης Γιαννόπουλος σε δηλώσεις του ενόψει Παναθηναϊκού τόνισε πως το ματς αποτελεί ένα ακόμη δυνατό «τεστ», ενώ υπογράμμισε πως θα επιδιώξουν να πετύχουν ακόμη μία νίκη έως το φινάλε της κανονικής περιόδου για να εδραιωθούν στην 6η θέση της βαθμολογίας. «Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Είναι ακόμη ένα δυνατό «τεστ» όπως το προηγούμενο με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα αλλάξουμε κάτι από την προσέγγιση που είχαμε στο προηγούμενο ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Από κει και πέρα ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος μας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι να πάρουμε έστω μία νίκη ώστε να εξασφαλίσουμε την 6η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στον α’ γύρο των πλέι οφ».

Σχετικά με την 2η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στην Αμαλιάδα ανέφερε: «Προσεγγίζουμε διαφορετικά πλέον τα εκτός έδρας παιχνίδια. Προσπαθούμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο και να μην του δίνουμε εύκολα καλάθια, παίζοντας μία πιο συμπαγή άμυνα στο πικ εντ ρολ. Όλα ξεκινούν από κει. Αν δεν αφήσεις τον αντίπαλο να τρέξει και να πετύχει εύκολα καλάθια έχεις κάνει τη μισή δουλειά».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ