ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννόπουλος: «Δεν τελειώσαμε ακόμα

0

Η αυλαία των playoffs της STOIXIMAN.GR Basket League ανοίγει την Πέμπτη για το Ρέθυμνο Cretan Kings, φιλοξενώντας τον Κολοσσό Ρόδου στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00, με την ομάδα μας να επιθυμεί να πραγματοποιήσει το πρώτο «βήμα» για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο αρχηγός του Ρέθυμνο Cretan Kings, Χάρης Γιαννόπουλος, σε δηλώσεις του τόνισε πως η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει ακόμη μία εκκρεμότητα. «Η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη μέχρι στιγμής αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα. Πρέπει να κερδίσουμε τον Κολοσσό σε αυτή τη σειρά για να θεωρηθεί 100% επιτυχημένη.

Νομίζω ότι οι κακές εμφανίσεις που είχαμε ήταν λογικό να γίνουν, γιατί όλες οι ομάδες περνάνε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Εμείς την περάσαμε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Σίγουρα στη συνέχεια βοήθησε το ότι άλλαξε προπονητής και ήρθε ο κόουτς Βετούλας, αντιστρέφοντας ουσιαστικά την ψυχολογία μας. Βέβαια το ότι όλα τα παιδιά είναι καλοί παίκτες, αλλά και σαν ομάδα είμαστε αρκετά δεμένη δεν αλλάζει. Αυτό ίσχυε από την αρχή του πρωταθλήματος, τον Δεκέμβριο αλλά και μέχρι σήμερα».

Στη συνέχεια, σημείωσε πως δεν υπάρχει φαβορί στην συγκεκριμένη σειρά, ενώ αναφέρθηκε στα σημεία που θα κριθεί το παιχνίδι. «Έχουμε ένα πλεονέκτημα παραπάνω σίγουρα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί στην α’ φάση των πλέι οφ, γιατί είμαστε περίπου ίδιες ομάδες με το ίδιο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια. Ίσως έχουμε ένα πολύ μικρό προβάδισμα λόγω έδρας. Είμαι σίγουρος πως όσα ματς παίξουμε θα είναι ντέρμπι.

Θεωρώ πως το πρώτο παιχνίδι θα εξαρτηθεί από το αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τα πικ εντ τρολ του Κολοσσού όσον αφορά στην δημιουργία προς τα έξω, γιατί παίζουν πολύ με κικ άουτ πάσες και δημιουργούν πολλές φάσεις για σποτ-απ τρίποντο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, ώστε να εξαργυρώσουμε το πλεονέκτημα».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ