ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Εφυγε στα 45 του ο Mr Hangover

0

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο δυτικό Χόλιγουντ βρέθηκε, σε ηλικία 45 ετών, ο κινηματογραφικός παραγωγός της τριλογίας του «Hangover» Τζέι Σι Σπινξ. Τη σορό του ανακάλυψε ο αδερφός του, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές, όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του, όλα δείχνουν ότι προήλθε από φυσικά αίτια, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και από τη νεκροψία.

Ο Σπινξ, ιδιαίτερα αγαπητός στη χολιγουντιανή κοινότητα χάρη στο χιούμορ του, ήταν συνιδρυτής της εταιρίας παραγωγής Benderspink, στην οποία ανήκαν πολλά από τα blockbusters των δύο τελευταίων δεκαετιών, όπως το «American Pie» με την Τάρα Ρέιντ, η «Κακιά πεθερά» με την Τζένιφερ Λόπεζ και την Τζέιν Φόντα, «Το τέλος της βίας» με τον Βίγκο Μόρτενσεν και η «Οικογένεια Μίλερ» με την Τζένιφερ Ανιστον.

Με τον συνέταιρό του Κρις Μπέντερ ήταν φίλοι από το πανεπιστήμιο και μετέπειτα συγκάτοικοι. «Είχαμε ένα τρίτο υπνοδωμάτιο και μέσα εκεί στήσαμε την εταιρία. Τα λειτουργικά της έξοδα ήταν 32.000 ή 37.000 ευρώ τον χρόνο και τα χρεώναμε στις πιστωτικές μας» είχε πει ο ίδιος. Κατόρθωσαν ωστόσο να τις ξεχρεώσουν γρήγορα, αφού μέσα στον πρώτο χρόνο κατάφεραν να πουλήσουν περισσότερα από 20 σενάρια και να ολοκληρώσουν την παραγωγή του «American Pie», η οποία το 1999 σάρωσε στο παγκόσμιο box office, με κέρδη 218.000.000 ευρώ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ