ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

"Καλοκαίρι" στην Κρήτη με... 30άρια!

0

"Μύρισε" καλοκαίρι στην Κρήτη όπου το θερμόμετρο το Σάββατο "απογειώθηκε" για τα καλά και χτύπησε 30άρια. Στο νησί μας σημειώνονται από τις υψηλότερες θερμοκρασίες στη χώρα καθώς περίπου στις 12.00 το μεσημέρι ο υδράργυρος άγγιξε 30 βαθμούς στα Μάλια, και 29 βαθμούς σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Πολλοί άρπαξαν την ευκαιρία για μια βόλτα στην παραλία ή εξόρμηση στη φύση. Βέβαια το σκηνικό αλλάζει τις επόμενες ημέρες και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καιρός θα είναι άστατος την Πρωτομαγιά.

Αναλυτικά η πρόγνωση σύμφωνα με το meteo.gr

Ηράκλειο

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά σήμερα στο Ηράκλειο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για την Κυριακή 30/4, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Χανιά

Αραιές νεφώσεις σήμερα στα Χανιά με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επικρατούν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για την Κυριακή 30/4, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αραιές νεφώσεις σήμερα στο Ρέθυμνο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επικρατούν οι ίδιες συνθήκες, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για την Κυριακή 30/4, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Άγιος Νικόλαος

Αραιές νεφώσεις σήμερα στον Άγιο Νικόλαο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Και την Κυριακή αναμένεται αραιή συννεφιά με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο από 27-29 βαθμούς Κελσίου και αρχικά ασθενείς νότιους ανέμους που θα στραφούν σε δυτικούς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ