ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα σε κάδο απορριμάτων βρέθηκε το άψυχο σώμα της 6χρονης

0

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς το μέγεθος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε με την τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης και ανθρωποκτονίας όπως από την αρχή δυστυχώς φάνηκε της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη.

Το άτυχο παιδάκι, αυτή η αθώα ψυχούλα, βρέθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής νεκρή, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και πεταμένη όπως όλα δείχνουν από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος επέδειξε και το σημείο, μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα, στην ίδια περιοχή με το σπίτι τους.

Η σορός του παιδιού ήταν αρτιμελής… Πλέον ο συνταξιούχος αστυνομικός και πατέρας του παιδιού, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κρατείται ως ο βασικός ύποπτος και θεωρείται απλά θέμα ωρών να του αποδοθούν κατηγορίες για την ανθρωποκτονία σε βάρος της ίδιας του της 6χρονης κόρης, την οποία δεν δίστασε στη συνέχεια να πετάξει στα σκουπίδια.

Στο σημείο αναμένουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών τον ιατροδικαστή για να δει τη σορό του παιδιού μήπως μπορεί εκ πρώτης όψεως να διαπιστώσει τα αίτια θανάτου αν και θα ακολουθήσει αύριο νεκροψία-νεκροτομή.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ