ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μητρόπουλος: «Να δείξουμε καλό πρόσωπο»

0

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει δύσκολο έργο τη Μεγάλη Δευτέρα, καθώς θα φιλοξενήσει τον Κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό Superfoods, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο βοηθός προπονητή της ομάδας μας Δημήτρης Μητρόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε πως θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το καλό πρόσωπο των τελευταίων αγώνων, αλλά και να «παλέψουν» και στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να εξασφαλίσουν την 6η θέση. «Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή κατά γνώμη μου είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Πρέπει να δείξουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε ότι μας αναλογεί. Από κει και πέρα θα ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας τη Μεγάλη Πέμπτη στη Λευκάδα. Σίγουρα η Λευκάδα έχει δείξει ότι διεκδικεί όλα τα ματς. Εμείς πρέπει να «παλέψουμε» και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες ώστε να τερματίσουμε στην 6η θέση και να πάρουμε το πλεονέκτημα στον α’ γύρο των πλέι οφ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο «κλειδί» για τις συνεχόμενες εκτός έδρας επιτυχίες, σημειώνοντας πως οφείλονται κυρίως στην αλλαγή ψυχολογίας. «Έχει αλλάξει πλέον η ψυχολογία των παιδιών. Αν εξαιρέσουμε κάποια τακτικά πράγματα που έχουμε αλλάξει θεωρώ πως η ψυχολογία τους και ο τρόπος που προσεγγίζουν τα παιχνίδια είναι το «κλειδί» για την καλή «εικόνα» μας και τις εκτός έδρας νίκες».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ