ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μυκονιάτης: «Μόνο νίκη κόντρα στη Δόξα Λευκάδας»

0

Η αυλαία της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League πέφτει αύριο, με το Ρέθυμνο Cretan Kings να φιλοξενείται στη Λευκάδα από τη Δόξα. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα φέρει την ομάδα μας στην 6η θέση και παράλληλα θα αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στον α’ γύρο των πλέι οφ. Το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1 / Λεπτό προς Λεπτό.

Ο βοηθός προπονητή Σταύρος Μυκονιάτης σε δηλώσεις του τόνισε την σπουδαιότητα της νίκης, χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα τη Δόξα Λευκάδας και επεσήμανε πως χρειάζεται σοβαρότητα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. «Αυτό που μας απασχολεί είναι μόνο η νίκη, γιατί μας ενδιαφέρει η 6η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στον α’ γύρο των πλέι οφ. Δεν επαναπαυόμαστε στο γεγονός ότι η Δόξα Λευκάδας έχει χάσει το «τρένο» της παραμονής. Δεν μας ξεγελάει αυτό γιατί έχει δείξει «παλεύει» για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια της. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και για αυτό είναι επικίνδυνη. Επίσης το ότι δεν υπάρχει άγχος από την πλευρά της την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη.

Άρα έχουμε ένα λόγο παραπάνω για να παρουσιαστούμε ακόμη πιο σοβαροί. Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη την κανονική περίοδο και να πραγματοποιήσουμε το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ στην έδρα μας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ