ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Νέες περιπέτειες για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου

0

Η υπόθεση με την εξέταση DNA της Χαράς εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό! ►Το σίριαλ της αναγνώρισης συνεχίζεται O Βοσκόπουλος ξεσπά μέσω της «Espresso»: «Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου»!

Δεν έχει τέλος το δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στον Τόλη Βοσκόπουλο και στην Τζούλια Παπαδημητρίου, οι οποίοι θα διασταυρώσουν για ακόμη μία φορά τα ξίφη τους ενώπιον της Δικαιοσύνης τον προσεχή Μάιο για την υπόθεση της πατρότητας της Χαράς, που παραμένει ανοιχτή από το 2007.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Αθηνών, που είχε διατάξει τη διενέργεια της τελευταίας εξέτασης DNA, μετά το αίτημα της Τζούλιας Παπαδημητρίου να ανακληθεί η απόφαση για την ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από την αρχική στάση του, εμμένοντας στην άποψή του ότι η Χαρά δεν είναι δικό του παιδί. Μάλιστα, ζητά να της αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνει χρήση του επωνύμου «Βοσκοπούλου».

Το χρονικό της διαμάχης μεταξύ Βοσκόπουλου και Παπαδημητρίου κρατάει από το 2007, όταν το Πρωτοδικείο Αθήνας έανε δεκτή την αίτηση του Τόλη Βοσκόπουλου για διεξαγωγή τεστ DNA. Ομως, η Χαρά δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού για αιμοληψία, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η διαδικασία.

Μάλιστα, ο τότε δικηγόρος της Νίκος Αγαπηνός παραιτήθηκε, επικαλούμενος ασυνεννοησία ανάμεσα στον ίδιο και στην κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου ως προς την ημέρα διεξαγωγής του τεστ. Οπως ισχυρίστηκε η κοπέλα, ο δικηγόρος της είχε καταθέσει αίτημα για τις 17 Μαρτίου, ενώ η ίδια σπούδαζε στο εξωτερικό και μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα μόνο μεταξύ 5 και 20 Απριλίου.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει και νέα αίτηση, με την οποία απαιτούσε την επανάληψη της διαδικασίας λήψης του DNA, αλλά ζητούσε και την ακύρωση της πράξης αναγνώρισης της Χαράς ως νόμιμου παιδιού του, σε περίπτωση που εκείνη δεν συμμορφωνόταν για να δώσει το «παρών».

Πράγματι, σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, αφού από την πλευρά της Χαράς δεν πραγματοποιήθηκε καμία από τις δύο εξετάσεις DNA οι οποίες είχαν ζητηθεί με την υπ' αριθμ. 7317/2010 απόφαση του Πρωτοδικείου, το δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του Βοσκόπουλου και ακύρωσε τη συγκεκριμένη πράξη.

Το Πρωτοδικείο δέχτηκε ότι ο τραγουδιστής παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε πράξη αναγνώρισης του παιδιού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η Χαρά το δικαίωμα διατροφής κατά τη διάρκεια των σπουδών της.

Απόφαση ακύρωσης

Η απόφαση και η δημοσιοποίησή της ξάφνιασαν την πλευρά της Τζούλιας Παπαδημητρίου, η οποία κατέθεσε αμέσως μετά αγωγή, ζητώντας να ανακληθεί η απόφαση ακύρωσης της συμβολαιογραφικής πράξης για την αναγνώριση της κόρης της από τον τραγουδιστή και να διαταχθεί εκ νέου εξέταση DNA.

Την αγωγή της εξέτασε διεξοδικά το Εφετείο και τον περασμένο Απρίλιο διέταξε νέα εξέταση DNA, που ορίστηκε να γίνει τον περασμένο Νοέμβριο. Ομως, για ακόμη μία φορά, στο ραντεβού προσήλθε μόνο ο Τόλης Βοσκόπουλος και όχι η Χαρά!

«Για πέμπτη φορά καλούμαι να δώσω αίμα για εξέταση DNA. Εγώ είμαι πάλι εδώ και η Χαρά όχι. Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου! Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ έχω μια κόρη που βρίσκεται στο σπίτι μαζί μου» δήλωσε αποκλειστικά στην «Espresso» ο τραγουδιστής.

Χωρίς να κρύβει την αγανάκτησή του, ο Τόλης Βοσκόπουλος τονίζει ότι αγαπούσε τη Χαρά.

«Εγώ τη Χαρά την αγαπούσα! Οταν έφυγε στο εξωτερικό, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τη ρώτησα αν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Εκείνη μου είπε ότι δεν θα έρθει ποτέ πίσω και ότι ντρέπεται για μένα! Τότε ήταν που αποφάσισα μέσα μου ότι θα κινήσω τις διαδικασίες για να μη φέρει πλέον το όνομά μου. Αλλά δεν το πραγματοποίησα».

Οσο για τα χρήματα που έδινε για εκείνη, όπως υποστηρίζει, ξεπερνούσαν τον 1.000.000 δραχμές τον μήνα, δηλαδή σχεδόν 3.000 ευρώ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ