ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραστάσεις αφήγησης πραγματικών ιστοριών

0

Ο σύλλογος Φίλοι του Αμαρίου (Ελλάδα) και το Κέντρο Βιογραφικής Αφήγησης (Μ. Βρετανία) προσφέρουν ένα πρόγραμμα τριών εβδομάδων στο Αμάρι Ρεθύμνης, με τις Sue Hollingsworth και Στέλλα Κασμάτη. Η έναρξη θα γίνει στις 23 Απριλίου, με συμετέχοντες από Ελλάδα, Μ. Βρετανία, Αυστραλία, Νότιο Αφρική, ΗΠΑ, Ολλανδία, Τουρκία και Ιρλανδία.

Για όσο διαρκεί το πρόγραμμα σας προσκαλούμε κάθε Παρασκευή απόγευμα στο Κέντρο Λαϊκής Τέχνης (Κριτοβουλίδου 15-17, Ρέθυμνο, πίσω από το Δημαρχείο), όπου θα δίνονται παραστάσεις αφήγησης πραγματικών ιστοριών, στα Αγγλικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 28 Απριλίου 8:30μμ “Family Matters” με την Sue Hollingsworth και την Στέλλα Κασιμάτη: ιστορίες από τις οικογένειές τους στην Αγγλία και την Ελλάδα.

Παρασκευή 5 Μαΐου 8:30μμ “And the Gods laughed!” με την Glenys Newton: τι συμβαίνει όταν προσπαθείς να κάνεις σχέδια...

Παρασκευή 12 Μαΐου 7:30μμ “This Being Human”: Πραγματικές ιστορίες από τους μαθητές στο Εντατικό Πρόγραμμα Βιογραφικής Αφήγησης -  αφηγητές από διάφορα μέρη του κόσμου.

Η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελευθερη, με προαιρετική συνεισφορά, και ευπρόσδεκτοι είναι όλοι οι ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ