ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρεθεμνιώτικη συμμετοχή και Αμαριώτικος αέρας στην φετινή Eurovision

0

ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΜΙΑ ΜΑΡΚΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ

«Ρεθεμνιώτικο αέρα» θα έχει φέτος η Ελληνική συμμετοχή στο φεστιβάλ τραγουδιού της Eurovision αφού στους βασικούς συντελεστές παρουσίασης του τραγουδιού συμμετέχει η Αμαριώτικης καταγωγής Ερασμία Μαρκίδη, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη μας.

Με καλές σπουδές και κυρίως με το μοναδικό ταλέντο της φωνής, η Ερασμία Μαρκίδη, επελέγη να είναι η βασική ερμηνεύτρια στις δεύτερες φωνές που θα πλαισιώσουν την φετινή μας εκπρόσωπο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, την δημοφιλή Demy που θα ερμηνεύσει το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου «This is love».

Η Ερασμία Μαρκίδη έχει σπουδάσει θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο κλασικό τραγούδι ως σοπράνο. Με ακόμα 7 κορίτσια έχουν δημιουργήσει την μπάντα «Φωνές» με την οποία αποδίδουν «α – καπέλα» παραδοσιακά τραγούδια από όλο τον κόσμο καθώς και με την χρήση παραδοσιακών κρουστών οργάνων.

Οι δημιουργοί της Ελληνικής Συμμετοχής επέλεξαν την Ερασμία να συμμετάσχει στην Ελληνική αποστολή καθώς εντυπωσιάστηκαν από τις φωνητικές της ικανότητες, οι πρόβες έχουν ξεκινήσει και η νεαρή τραγουδίστρια προετοιμάζεται μαζί με όλους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εκπροσωπώντας τα Ελληνικά χρώματα στην φετινή Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο της Ουκρανίας τον επόμενο μήνα.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ