ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Deal: Παίκτης με καταγωγή από Κρήτη τίναξε την μπάνκα στον αέρα!

0

Το καλύτερο επεισόδιο που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο τηλεπαιχνίδι του Alpha!

Το πιο συναρπαστικό επεισόδιο του Deal προβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης! Δεν είναι μόνο ότι ο Γιώργος κέρδισε το μεγαλύτερο ποσό, τις 60.000 ευρώ, αλλά περισσότερο είναι ο τρόπος που το έκανε, τρελαίνοντας τον Χρήστο Φερεντινό, τους συμπαίκτες, το κοινό και πάνω απ’ όλα τον τραπεζίτη.

Ο Γιώργος Γκανταδάκη, του οποίου ο παπούς είναι από την Κρήτη, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο, ξεκίνησε έχοντας τις 5.000 ευρώ στο κουτί του, αλλά στη διάρκεια του παιχνιδιού το αντάλλαξε. Προς το τέλος είχαν μείνει μέσα τα τρία μεγαλύτερα ποσά, 20.000, 40.000 και 60.000. Και κάπου εκεί άρχισε το πανηγύρι…

Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 30.000 ευρώ και αμέσως ο παίκτης χτύπησε τρεις φορές το κουτί, αγνοώντας την προσφορά. Στη συνέχεια έβγαλε εκτός του κουτί με τις 20.000 και η προσφορά ανέβηκε στις 47.000. Και πάλι, όμως, ο Γιώργος ήταν σίγουρος για την ανταλλαγή που είχε κάνει πιο πριν και αγνόησε την νέα προσφορά.

Ο Χρήστος Φερεντίνος κρυφοκοίταξε μέσα στο τελευταίο κουτί των παικτών και αμέσως άρχισε να τραγουδάει “που ‘ναι τα 60…” κι εκεί ξέσπασαν όλοι σε πανηγυρισμούς, καθώς κατάλαβαν πως ο Γιώργος είχε στο δικό του κουτί τις 60.000 ευρώ.

https://youtu.be/F0tciPPI8x4?t=122
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ