ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

George και Amal Clooney: Αποζημίωσαν τους γείτονές τους με 56.000 δολάρια

0

Ο George και η Amal Clooney δεν δίστασαν να δώσουν γείτονές τους στο Μπερκισάιρ της Βρετανίας, ένα πακέτο αποζημίωσης, ύψους 56.000 δολάρια! Με αυτόν τον τρόπο το διάσημο ζευγάρι ζήτησε συγγνώμη για τον θόρυβο και την αναστάτωση που προκάλεσαν οι εργασίες ανακαίνισης της βίλας του.

Στο πακέτο αυτό περιλαμβάνονται εξαήμερες διακοπές σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Κέρκυρα, αξίας 37.000 δολαρίων, αντικατάσταση μιας ηλεκτρικής σκούπας, καθώς και την ενοικίαση ενός σπιτιού λίγο πιο κάτω από τη μόνιμη κατοικία τους.

Οι εργασίες ανακαίνισης της βίλας του ηθοποιού και της δικηγόρου ξεκίνησαν στα τέλη του 2015 και περιελάμβαναν και την κατασκευή κινηματογράφου δώδεκα θέσεων, πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, γηπέδου τένις και υπόγειο σύστημα άρδευσης.

Καθημερινά λοιπόν, περνούσαν φορτηγά και ένα σωρό μηχανήματα που πραγματοποιούσαν εργασίες ακριβώς έξω από την πόρτα των γειτόνων του ζευγαριού για περίπου ένα χρόνο.

Ο George Clooney και η εγκυμονούσα σύζυγός του κατάλαβαν ότι όλο αυτό προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στους γείτονές τους και έκαναν ότι μπορούσαν για να επανορθώσουν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ