ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Survivor: Θα πάθετε πλάκα με τα χρήματα, που έχουν βγάλει Διάσημοι και Μαχητές μέχρι σήμερα

0

Το Survivor έκανε πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΪ. Έχουν ήδη περάσει δύο μήνες από το πρώτο επεισόδιο και τα νούμερα τηλεθέασης είναι στα ύψη κάθε φορά που προβάλλεται!

Όπως έχει γίνει γνωστό, κάθε μέλος από την ομάδα των Διασήμων κερδίζει πάνω κάτω 2.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα, το ποσό είναι διαφορετικό, ανάλογα δηλαδή με τον... διάσημο. Ενώ οι Μαχητές κερδίζουν 550 ευρώ εβδομαδιαίως.

Παρά τις μετακομίσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα, δηλαδή ο Σπαλιάρας μπορεί να πήγε στους Μαχητές αλλά εξακολουθεί να πληρώνεται ως «Διάσημος» και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε στους Διάσημους, αλλά πληρώνεται ως «Μαχητής».

Έτσι, οι Διάσημοι που έχει συμπληρώσει 8 εβδομάδες στην παραλία του Άγιου Δομήνικου, μέχρι σήμερα θα πάρουν γύρω στα 16.000, (κάποιοι λιγότερα) ενώ κάθε Μαχητής που παραμένει στο νησί το ποσό των 4.400 ευρώ.

Όπως λέγεται το παιχνίδι θα κρατήσει μέχρι το τέλος Ιουνίου και θα έχουν συμπληρωθεί 19 εβδομάδες, που σημαίνει 38.000 ευρώ για τους Διάσημους και μόλις 10.450 ευρώ για τους Μαχητές, που θα έχουν μείνει έως το τέλος!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ