ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έτσι θα μοιάζει το επόμενης γενιάς iPhone;

0

To Engadget εξασφάλισε ένα ιδιαίτερα λεπτομερές αρχείο CAD του επόμενης γενιάς IPhone, το οποίο χρησιμοποίησε για να παράγει πολλά renders για δημοσίευση.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι η διπλή κύρια κάμερα, που μαζί με το μικρόφωνο και το LED flash βρίσκονται σε μία υπερυψωμένη επιφάνεια.

Η διάταξη των στοιχείων (των φακών, του flash) όπως μπορείτε να δείτε είναι κάθετη, και όχι οριζόντια όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Σύμφωνα με την πηγή του Engadget, το οποίο την θεωρεί ιδιαίτερα αξιόπιστη, η πίσω επιφάνεια της συσκευής θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί, ώστε να υποστηρίζεται ασύρματη φόρτιση (μάλιστα η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι στο εσωτερικό της συσκευής έχει διαμορφωθεί μία ειδική για το πηνίο κοιλότητα), και δεν θα είναι κατασκευασμένη από μέταλλο.

Από την στιγμή επίσης, όπως λέει και το Engadget, που η συσκευή που βλέπουμε στις εικόνες είναι το μικρότερο από τα δύο νέα iPhone που θα κυκλοφορήσουν, η ασύρματη φόρτιση και η διπλή κάμερα θα είναι στάνταρντ στην επόμενη γενιά.

Όσον αφορά στα μεγέθη, το μικρό πρόκειται να διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,0 ιντσών (από 4,7 ίντσες) ενώ το μεγάλο, πρόκειται να διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών (από τις 5,5 ίντσες του σημερινού μοντέλου). Σύμφωνα με το αρχείο CAD, το νέο iPhone θα είναι ελαφρώς ψηλότερο, πλατύτερο και παχύτερο από το iPhone 7. Στην πρόσοψη, όπως είναι φανερό θα διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που δεν θα ξεχωρίζει από την υπόλοιπη γυάλινη επιφάνεια.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ