ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Από μία διαρροή μαθαίνουμε ότι το πίσω μέρος του iPhone SE (2017) είναι από γυαλί

0

Η Apple δεν ανακοίνωσε κάποια νέα έκδοση του iPhone SE κατά τη διάρκεια της Ανοιξιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποίησε φέτος, και το προηγούμενο μοντέλο κατά κάποιο τρόπο έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του. Οπότε είναι μάλλον φυσιολογικό να εργάζεται πάνω στον διάδοχό του.

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι το νέο iPhone SE πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο WWDC που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Τουλάχιστον αυτό μαθαίνουμε από μία διαρροή που προέρχεται από τη Κίνα.

Αν πράγματι αληθεύει η διαρροή, τότε η Apple σκοπεύει να εγκαταλείψει την μεταλλική “πλάτη” για χάρη μίας γυάλινης, που θα επέτρεπε επιπλέον και την ασύρματη φόρτιση της συσκευής. Η γυάλινη πλάτη θα κατασκευάζεται από γυαλί Ion-X, το ίδιο δηλαδή υλικό που βρίσκουμε στο Apple Watch Sport.

Η κάμερα επίσης και το LED flash βρίσκονται τοποθετημένα κάθετα, με την Apple να εγκαταλείπει την οριζόντια διάταξη που βρίσκουμε στο πρωτότυπο iPhone SE. Δυστυχώς δεν διέρρευσαν άλλες πληροφορίες για το δεύτερης γενιάς iPhone SE και τα χαρακτηριστικά στο εσωτερικό του παραμένουν μυστήριο (λογικά αρκετά θα είναι κοινά με το σημερινό iPhone 7) ωστόσο δεν απομένουν και πολλές ημέρες μέχρι τις 5 Ιουνίου, όταν και ξεκινάει το WWDC.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ