ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείπνο σε «ζεστό» κλίμα για το Ρέθυμνο Cretan Kings

0

Με θέα το Κρητικό πέλαγος και το φρούριο της Φορτέτζας γιόρτασε σύσσωμη χθες το βράδυ η οικογένεια της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings την επίτευξη των στόχων της.

Η ομάδα μας έτυχε άψογης φιλοξενίας στο CAVO Bar – Restaurant σε έναν εξαιρετικό χώρο, δοκιμάζοντας τις γευστικές δημιουργίες του εστιατορίου. Το «παρών» έδωσαν ο μεγαλομέτοχος Κωστής Ζομπανάκης, ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο A’ Αντιπρόεδρος Μανόλης Γιαννούλης, o Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης, το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, ο τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, το προπονητικό επιτελείο, οι παίκτες, το προσωπικό, οι Dolphin Breaths, ο Κερατούκλης, φίλοι και δημοσιογράφοι και η εθελοντική ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings. Μάλιστα, δεν έλειψαν τα πειράγματα της μασκότ της ομάδας μας, με τον Κερατούκλη να αναλαμβάνει χρέη σερβιτόρου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους φίλους και υποστηρικτές Νίκο Κεχαγιά και Μιχάλη Σαμψών για το δείπνο που παρέθεσαν στην ομάδα μας και την άψογη φιλοξενία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ