ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Εκβίασε την οικογένεια του Σουμάχερ για να μην βλάψει το γιο του

0

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά η οικογένεια Σουμάχερ έπεσε θύμα επιτήδειου που προσπάθησε να αποκτήσει οικονομικό όφελος. Αυτή τη φορά, όχι κάνοντας κάτι που αφορούσε στον άτυχο Μίκαελ αλλά απειλώντας την ακεραιότητα του υιού του, Mick.

Συγκεκριμένα ο Huseyin B. απείλησε τη σύζυγο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Corinna, πως θα βλάψει τον γιο της προκαλώντας ατύχημα στους αγώνες της Formula 4 στην οποία συμμετείχε. Για να αποφευχθεί αυτό, ο εκβιαστής ζητούσε «μία μικρή δωρεά» της τάξης των 900 χιλιάδων ευρώ!

Η ιστορία αυτή είδε το φως το δημοσιότητας τώρα αλλά ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο – συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Huseyin B. που είναι ζωγράφος στο επάγγελμα, 25 ετών και ζει στο Ντέτινγκεν της Γερμανίας, έστειλε e mail στον λογαριασμό του CS Ranch, του ράντσου της οικογένειας. Σε αυτό ανέφερε ακόμα: «…αν τα χρήματα δεν βρεθούν στην κατοχή μας μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2016, τα παιδιά σου θα είναι άτυχα. Πολλά ατυχήματα συμβαίνουν στη Formula 4».

Όλα αυτά την ώρα που ο σπουδαίος Μίκαελ εξακολουθεί να δίνει τη μεγάλη μάχη στην προσπάθεια ανάρρωσης από τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 και ο 18χρονος Mick ανεβαίνει σταδιακά τα σκαλοπάτια του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φέτος συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα F3 και είναι πέμπτος στην κατάταξη με 43 βαθμούς και μία παρουσία στο βάθρο.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ