ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ενεργοποιείται το Μουσουλμανικό Τόξο του Μαρίνου Γαλανάκη

0

Τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν ενεργοποίηση του Μουσουλμανικού τόξου: Τουρκία-Σκόπια-Κόσοβο-Αλβανία, κατά της Ελλάδας.

Τα σύνορα της Ελλάδας από Βορρά κι Ανατολή ζωσμέν’ από εχθρούς του Έθνους και της Θρησκείας μας!

Η Τουρκία οδηγεί στην  ανάφλεξη της εύφλεκτης περιοχής των Βαλκανίων.

 Ο φρενοβλαβής, που υποτίθεται ότι κυβερνά το βαθύ κράτος της Τουρκίας μαζί με την «κλίκα» του, υπακούει και οδηγείται από τον Εβραιοσιωνισμό.

 Σ’ αυτόν οφείλει τη σωτηρία του. Αυτός   «κάρφωσε» την ύστατη ώρα την οργανωμένη από τον ίδιο απόπειρα πραξικοπήματος και δολοφονίας του.

 Ο σκοπός της «προβοκάτσιας» αυτής ήταν ο πλήρης έλεγχος του «ερίφη». Και, με το «κάρφωμα» του κινήματος τη στιγμή της εκδήλωσής του και τη σωτηρία του, μετέβαλε τον αδίσταχτο αυτό δολοφόνο σε γυμνασμένο σκυλάκι του.

Οι εκκαθαρίσεις των αντιπάλων του στο εσωτερικό συνεχίζονται.

 Η «κλίκα» του «Σουλτάνου» προχωρεί ακάθεχτη στον εξολοθρεμό κάθε αντίθετου στη φασιστική πολιτική του Παντουρκισμού που ασκεί.

Και, για να δείξει στους υπηκόους του  πόσο ισχυρός είναι, ξεσπά σε απειλές των Ελλήνων και ξύνει μ’ επιθετικό τρόπο πληγές, που ένα αιώνα  καταβάλλονται  προσπάθειες έντονες για την επούλωσή τους.   

Εχτός από τις λεχτικές υβριστικές κι απειλητικές διεκδικήσεις Ελληνικών εδαφών, που με προηγούμενο άρθρο μου απέδειξα ότι δεν ανήκουν στο Κράτος του, προβαίνει καθημερινά σε προκλητικές παραβιάσεις των εναέριων και θαλάσσιων ορίων του Ελληνικού Κράτους επί σειρά ετών ατιμώρητος. Και «παρακαλεί», με τον τρόπο αυτό, να δεχτεί επίθεση, από τους Έλληνες. Ώστε να δικαιολογήσει δική του επιδρομή για επανάληψη καταχτητικών γεγονότων τύπου Αττίλα. Έτσι, όπως επί προδοτών Ιωαννίδη και Καραμανλή, ευνοήθηκε και πέτυχε με την ανοχή των Εβραιοσιωνιστών των Η.Π.Α., της Βρετανίας, και της Γερμανίας.

Και, όπως διαπιστώνετε από την αδράνεια και των τριών αυτών Κρατών, τα ίδια αυτά Κράτη είναι, που και τώρα ενθαρρύνουν τον Παντουρκιστή αυτόν και προβαίνει στην αποσταθεροποίηση και των Βαλκανίων. Των εξωθούν στην καταστροφή, που θ’ αποφέρει στον Εβραιοσιωνισμό αμύθητα κέρδη.

Διαπιστώνετε καθημερινά την εξέλιξη της αποσταθεροποίησης, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε πόλεμο. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τη μελέτη της Ιστορίας.

Πρώτα η φτωχοποίηση του θύματος, με οικονομική επιδρομή. Ύστερα το σπάσιμο του ηθικού του Έθνους και του Λαού. Και στη συνέχεια η επιδέξια διαχείριση κ εκμετάλλευση του άβουλου πια θύματος.

 Κι όλ’ αυτά, με τη βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ συνεργατών του εχθρού, που δρουν με κάλυψη τις Μασονικές Στοές, με την προώθηση των οποίων καταλαβαίνουν τα στρατηγικά σημεία του κάθε κράτους.

 Στελεχώνουν πολιτικά κόμματα, Εθνικούς Στρατούς, Αστυνομίες, Οργανισμούς, Σωματεία και ΣυλλόγουςΑλώνουν από τα μέσα  Κυβερνήσεις, Βουλές, Στρατούς, Αστυνομίες, Οργανισμούς και Σωματεία – Συλλόγους.Παραλύουν το κάθε Κράτος, όπως παραλύει το δηλητήριο του φιδιού το θύμα, ώστε να μην αντιδρά ώσπου να το καταπιεί.

  Έτσι δρα ύπουλα ο Εβραιοσιωνισμός. Ο πιο μεγάλος και μοναδικός εχθρός της Ανθρωπότητας, που προσπαθεί να τη μεταβάλει σε κοπάδι άβουλων προβάτων, με βοσκούς τους Εβραίους Σιωνιστές.

Αυτά, μπορείτε να τα διαπιστώσετε από τα καθημερινά γεγονότα. Προσπαθείτε να βάζετε το μυαλό Σας να δουλεύει για Σας κι όχι σύμφωνα με τις επιθυμίες του εχθρού.

Βλέπετε πως μεθοδεύουν τις εκλογές: Πρώτος γύρος: ξεπάστρεμα των μικρών. Δεύτερος γύρος: ξεπάστρεμα των μεσαίων. Που κατευθύνει όμως η προπαγάνδα τους ψηφοφόρους των εξουδετερωμένων κομμάτων και με τις παραινέσεις των συστημικών αρχηγών τους; Τους κάνει ψηφοφόρους κόμματος της επιλογής τουΣυστήματος, που αυτοί οι ψηφοφόροι καταπολεμούσαν και καταψήφιζαν στους προηγούμενους γύρους. Στον τελευταίο γύρο μένουν δυο αντίπαλα φαινομενικά κόμματα. Όποιο κι αν υπερψηφιστεί, το ίδιο αποτέλεσμα θα φέρει. Αυτοί, που βρίσκονται στην κορυφή πυραμίδας είναι τα όργανα του εχθρού, που θα οδηγήσουν το κράτος στην αγκαλιά του.

Πάρετε παράδειγμα τη Γαλλία, που σήμερα καλούνται οι συμπαθείς Γάλλοι και ψηφίζουν ή Λεπέν ή Μακρόν. Όποιον από τους δυο κι αν ψηφίσουν όργανο του Εβραιοσιωνισμού είναι!

Η Λεπέν, παρά την αντισημιτική ταμπέλα, προέρχεται από περιβάλλον κ έχει αγωγή Ιησουϊτών.Περιστοιχίζεται από Εβραιοσιωνιστές. Ακόμη κι ο τρίτος σύζυγος αυτής έχει Εβραιοαλγερινή καταγωγή, που της έφερε δώρο τη στήριξη των Εβραιοσιωνιστών. Ο ιδρυτής της Οργάνωσης «Ένωση Πατριωτών Γάλλων Εβραίων» είναι  Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του «Εθνικού Μετώπου», που η κ. Λεπέν ηγείται. Είναι οΠισέλ Θουρί, του οποίου η μητέρα είναι Εβραία. Αυτός ήταν παρών πριν

ένα χρόνο στην Ιερουσαλήμ, και μετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις των 68 χρόνων από την ίδρυση τουΙσραήλ.

Η δε μητέρα της κ. Λεπέν Πιερέτ Λαλάν «πόζαρε» γυμνή για το γνωστό περιοδικό «PLAYBOY», ιδιοκτησίας του Εβραίου Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner).

Ο δε πατέρας της ανιψιάς της κ. Λεπέν και Βουλευτίνας του «Εθνικού Μετώπου», Μαριόν Λεπέν,  Ροζί Ανρί Οκ (Roger Henri Auque), υπήρξε πράχτορας της μυστικής υπηρεσίας του Ισραήλ ΜΟΣΑΝΤ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε βιβλίο, που εξέδωσε προ του θανάτου του από καρκίνο στον εγκέφαλο...

Άρα η κ. Λεπέν έχει στενούς δεσμούς με τον Εβραιοσιωνισμό.

«Οι Λεπέν και, γενικότερα, το «Εθνικό Μέτωπο» είναι μέλη και όργανα μιας νέας μεγάλης σύνθεσης μεταξύ σιωνιστικού Ιουδαϊσμού και ενός αναγεννημένου και αναμορφωμένου φασισμού.» (Νίκος Σίμος 14.3.2017https://anastoxasmoi.gr).

Ο έτερος των συμβαλλομένων Εμμανουέλα Μακρόν, πρώην συνεργάτης – Στέλεχος των επιχειρήσεωνΡοθτσάιλντ – Ρότσιλντ, είναι εκλεχτός των Μπιλτερμπέργκ. Ήταν καλεσμένος και μετείχε στην 64η  συνεδρία της, που, από 6 ως 12 Ιούνη μήνα 2016, γίνηκε στη Δρέσδη της Γερμανίας.

Σ’ αυτήν ήταν καλεσμένος και μετείχε κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχηγός της ΝΔ. Όπως και οι: Σόιμπλε (Γερμανία), Λαγκάρντ (ΔΝΤ), Όσμπορν (Βρετανία) κ.λπ. μοσχοβόλα τσιτσέκια του Σιωνισμού (Βασίλης Καπούλας, 7.6.2016 www.pronews.gr).

 Μπροστά του ο Τόνυ Μπλέρ κι ο Ομπάμα φαντάζουν ερασιτέχνες. Είναι ο εκπρόσωπος των Συστημικώντραπεζών. Όπως λένε στα σκυλάδικα: «Η μούρη του Μαγαζιού»!  Είναι ένα πιόνι στη σκακιέρα τουΕβραιοσιωνισμού. Είναι ο «διαφορετικός» από τους άλλους, που διαφημίζει και προσπαθεί να επιβάλει  τοΣύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο καταπολέμησης της ευγονικής. Λαχείο για τη Γερμανία, που από τη χαρά της τρίβει τα χέρια της! Το Νεοταξικό Πολιτικό Στερέωμα στο πρόσωπο του κ. Μακρόν απόκτα το ιδανικό του!

Έτσι, λοιπόν, ο συμπαθής Γάλλος ψηφοφόρος όποια επιλογή κι αν κάμει, Μασόνο Εβραιοσιωνιστή Πρόεδροθ’ αποχτήσει και πάλιν η Γαλλία! Έτσι, όπως Αμερική.

Η Γαλλική Εβραιοσιωνιστική Επανάσταση δεν πήγε στράφι!

 Η Γαλλία έκτοτε αποτελεί Εβραιοσιωνιστική εκμετάλλευση…

Καημένη Γαλλία πως σε κατάντησε ο Εβραιοσιωνισμός ορντινάντσα της Γερμανίας…

Ελπίζω να Σας έδωσα να καταλάβετε πως λειτουργεί το Σύστημα και ποιος κινεί τη μαριονέτα «Ερντογάν» και τον κάνει να πιστεύει πως είναι  Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής και θα μαντρώσει τους Έλληνες το Εντερούν και τις Ελληνίδες στο Χαρέμι…

                                                                 29.4.2017

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ