ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Η αγορά βόμβα της Ελένης Μενεγάκη!

0

Αγοράζει το σπίτι του κουμπάρου της η Ελένη Μενεγάκη; Πώς αλλιώς να «μεταφραστεί» η επίσκεψή της, όπως λένε οι πληροφορίες, στο εντυπωσιακό ακίνητο που φιλοξενούσε την οικογένεια του Πέτρου Κωστόπουλου μέχρι πριν από λίγα χρόνια;

Η πληροφορία ακούστηκε χθες πρώτη φορά στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και, σύμφωνα με αυτή, η λαμπερή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της Μάκης Παντζόπουλος εθεάθησαν κατά την έξοδό τους από τη μεγαλοπρεπή έπαυλη το περασμένο Σάββατο, συνοδευόμενοι από έναν μεσίτη.

Ο τελευταίος, προφανώς, τους έκανε... tour στους χώρους του οικήματος, που από το 2015 έχει περάσει στην κατοχή ιδιωτικής τράπεζας, η οποία μάλιστα το έβγαλε προς πώληση, με τιμή έναρξης τα 8.000.000 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι η Ελένη βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέας στέγης, προκειμένου να μπει έτσι ένα τέλος στη διαμάχη που έχει με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο σχετικά με το σπίτι τους στα Μελίσσια.

Η σούπερ λουξ κατοικία του πρώην εκδότη βρίσκεται στην πλατεία Δροσοπούλου, στη Φιλοθέη, είναι 1.757 τ.μ., χτισμένη σε τέσσερα επίπεδα, με μεγάλο κήπο και τεράστια πισίνα (68,99 τ.μ.). Το σπίτι, όπως το είχαν περιγράψει φίλοι του πρώην ζευγαριού, περιλαμβάνει σύγχρονο γυμναστήριο και playroom στο υπόγειο (527,63 τ.μ.), υπερσύγχρονη κουζίνα και άνετο καθιστικό στο ισόγειο (279,58 τ.μ.), κρεβατοκάμαρες στον πρώτο όροφο (252,63 τ.μ.) και ένα άνετο ρετιρέ γραφείο στο δεύτερο πάτωμα (182,39 τ.μ.).

Το πρώην ζεύγος Κωστόπουλου έζησε εκεί για 13 χρόνια, ενώ όταν άρχισε να έχει οικονομικά προβλήματα, «αποχωρίστηκε», εκτός από το συγκεκριμένο οίκημα, και την εξοχική κατοικία του στη Μύκονο, η οποία πουλήθηκε από την ίδια τράπεζα σε δύο Γάλλους κομμωτές το 2013 αντί του ποσού των 5.500.000 ευρώ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ