ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών 5x5

0

Η απόλαυση δε σταματά στο Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League! Οι συμμετέχοντες διασκεδάζουν και παράλληλα χαίρονται τη συμμετοχή τους, καθώς πλησιάζουμε στην τελική ευθεία!

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

Ο Μιχάλης Κριτσωτάκης από την ομάδα ΗΔΤ στο πρωτάθλημα του Ρεθύμνου μας δίνει την εντύπωση και τα συναισθήματα του από τη φετινή συμμετοχή στο

Για την προσωπική όσο και την συλλογική συμμετοχή της ομάδας μου νιώθω αρκετά χαρούμενος και ευδιάθετος για κάθε αγώνα που έρχεται. Τόσο γιατί συμμετέχω σε ένα -περισσότερο- ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αυτή τη χρονιά, όσο γιατί η ομάδα μου πλαισιώνεται από πολύ καλούς μου φίλους κι εξίσου καλούς ποδοσφαιριστές. Έτσι ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο που παίζουμε!

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Ποιοι είναι όμως οι στόχοι των Κρητικών, αλλά και το μήνυμα που στέλνουν;

«Ο στόχος ο δικός μου αλλά και της ομάδας μου είναι κοινός. Να τερματίσουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος κι αυτό να γίνει μέσα από ποιοτικό κι όμορφο ποδόσφαιρο. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στις άλλες ομάδες είναι να ευχαριστούνται ,πάνω από όλα, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γιατί το ποδόσφαιρο είτε παίζεται στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γήπεδα είτε σε απλά πρωταθλήματα είτε στις αλάνες και στις γειτονιές, είναι διασκέδαση!

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ