ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: «Ποντικοί» στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης του πανεπιστημίου

0

Άνω - κάτω έγινε η ακαδημαϊκή κοινότητα στο Ρέθυμνο, από την κλοπή που διαπιστώθηκε στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στην πανεπιστημιούπολη Γάλλου.

 

Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες εισέβαλαν στο κτίριο και έκλεψαν εξοπλισμό του κέντρου, που μόλις είχε αγοραστεί.

Ο αναπληρωτής πρύτανης του ιδρύματος, μιλώντας στην «Ν.Τ.Κ.» χαρακτήρισε ως ελεεινή την πράξη που έγινε, η οποία όπως είπε θα στερήσει από δεκάδες παιδιά, στιγμές δημιουργικής απασχόλησης.

Εξοπλισμό που μόλις είχε αγοραστεί και ο οποίος βρισκόταν ακόμα στις κούτες, έκανε φτερά από το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στην πανεπιστημιούπολη Γάλλου. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από εργαζόμενους του ιδρύματος, όταν άνοιξαν το συγκεκριμένο κτίριο.

Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τα δεκάδες παιδιά των εργαζομένων του ιδρύματος, τα οποία θα περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, όσο οι γονείς τους θα εργάζονται. Πρόκειται με άλλα λόγια για μία νεοσύστατη δομή της πανεπιστημιούπολης του Ρεθύμνου.

Ο αναπληρωτής πρύτανης του ιδρύματος, Κων/νος Σπανουδάκης, που μίλησε στην «Ν.Τ.Κ.» δεν έκρυψε την αγανάκτησή του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως ελεεινή την πράξη που έγινε.

Για το περιστατικό έχουν ήδη ενημερωθεί και οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, οι οποίες διεξάγουν και την σχετική έρευνα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ