ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σχέδιο Αρναουτάκη για φ/β στους ΤΟΕΒ της Κρήτης

0

Ένα φιλόδοξο σχέδιο που αν υλοποιηθεί, θα προκύψει σημαντικό όφελος για τους αγρότες του νησιού, ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Μιλώντας στον Λευτέρη Βαρδάκη, ο κ. Αρναουτάκης είπε ότι στόχος της περιφέρειας είναι να τοποθετηθούν σε όλους τους ΤΟΕΒ φωτοβολταϊκά, τα οποία, θα μειώσουν κάθετα το κόστος του ρεύματος.

Ο κ. Αρναουτάκης είπε ότι το σχέδιο μπορεί να υλοποιηθεί στους περίπου 40 ΤΟΕΒ του νησιού, με κύριο στόχο να ενισχυθεί ο αγρότης, ο οποίος πλήττεται από μέτρα και υποχρεώσεις. Η μελέτη που θα γίνει θα «δείξει» και το κόστος.

Καταφέραμε να ενταχθεί σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα η διαχείριση των στερεών αποβλήτων με 3 νέες μονάδες στην Κρήτη και προχωρούμε σε νέες μονάδες για τη Σητεία, την Ιεράπετρα και το Ηράκλειο είπε ο κ. Αρναουτάκης.

Παράλληλα ανέφερε ότι το νησί μας θα πρέπει να επενδύσει στην ποιότητα του τουριστικού προϊόντος, αναφέροντας ότι μπορούμε να έχουμε επέκταση της τουριστικής περιόδου, ωστόσο, όπως επεσήμανε, θα πρέπει να δοθούν λύσεις στις Υποδομές .

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ