ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Ι.ΙΕΚ GRANT σε εκδήλωση γευσιγνωσίας

0

Το Ι.ΙΕΚ Grant, στηρίζοντας έμπρακτα και ενισχύοντας δράσεις εξωστρέφειας των διαφόρων εκπαιδευτικών βαθμίδων, συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση που οργάνωσε το 10ο Δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου στο Σπίτι του Πολιτισμού, την Παρασκευή 12/05/2017 με τίτλο «Τρεις παλάμες όλη η γη».

Το τμήμα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της Grant, με τον pastry chef Χατζησταμάτη Βασίλη, βρέθηκε στο Σπίτι του Πολιτισμού και ετοίμασε, παρουσία κοινού, λουκουμάδες από χαρουπάλευρο και κουκουβάγια με χαρούπι, ανθότυρο και μαρμελάδα τομάτας. Το κοινό, στα πλαίσια της διαδικασίας της γευσιγνωσίας που ήταν στο πρόγραμμα, είχε έτσι τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα εδέσματα. Η επιλογή των δύο συνταγών βασίστηκε στην προβολή συστατικών και αρωμάτων του τόπου μας με αφορμή μια εκδήλωση που στόχο είχε τη γευσιγνωσία, απευθυνόμενη σε γνώστες της ποιοτικής γαστρονομίας απ’ όλο τον κόσμο.

Ευχαριστούμε θερμά το 10 Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου που μας τίμησε με την πρόσκληση, το Σπίτι του Πολιτισμού για τη φιλοξενία και τον pastry chef Χατζησταμάτη Βασίλη και την ομάδα του που στήριξαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωση.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ