ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το cabaret VICTOR για μία ακόμη παράσταση στην πόλη του Ρεθύμνου

0

Χάρη στη θερμή ανταπόκριση του κοινού και την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων, το cabaret VICTOR, θα ανέβει ξανά την Κυριακή 04 Ιουνίου για μία τελευταία παράσταση.

Cabaret VICTOR

Μια παράσταση για 5 ηθοποιούς, βασισμένη στο γνωστό κινηματογραφικό musical Victor Victoria που παρουσιάζεται για πρώτη φορά το 1933, αλλά γνωρίζει τη μεγάλη επιτυχία το 1982 στη μεταφορά του Blake Edwards με τη Julie Andrews στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η υπόθεση μάς μεταφέρει στο Παρίσι της δεκαετίας του 1930. Μία άνεργη σοπράνο κολορατούρα, για να επιβιώσει προσποιείται στη ζωή και στη σκηνή πως είναι άντρας που παριστάνει τη γυναίκα. Η μεταμόρφωσή της αυτή σε drag queen της εποχής, της αποφέρει επιτυχία και αναγνώριση, αλλά και κωμικά μπερδέματα.

Η παράσταση cabaret VICTOR, με απρόμαυρο φόντο και αισθητική εποχής, ακολουθεί τον καμβά του αρχικού σεναρίου, ανατρέποντας όμως τις συμβάσεις και τοποθετώντας ταυτόχρονα κοινό και ηθοποιούς σε ένα καμπαρέ του 1930, όπου χορευτές και ηθοποιοί μας διηγούνται την ιστορία της Βικτώριας, αλλάζουν ρόλους, χορεύουν και τραγουδούν ζωντανά επί σκηνής.

* εξαιτίας της θεματολογίας του καμπαρέ, η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 15 ετών

Μετάφραση-Διασκευή: Ελένη Δάγκα

Σκηνοθεσία: Ελένη Δάγκα

Πρωτότυπη μουσική: Πρόδρομος Καραδελόγλου

Χορογραφίες: Ίρις Τούλα- Γουργιώτου

Σκηνικά-Κοστούμια: Επαμεινώνδας Κουρμούλης

Φωτισμοί: Μαριάννα Κοντούλη

Με τους: Βαγγέλη Λιοδάκη, Βασιλική Μάρκου, Γιώργο Ξενικάκη, Ελεάνα Παπαχρήστου, Βίκυ Φανέλη

Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Χαβάκη

Κυριακή 04/06 στις 21.30, στο The Garage

(Δημοκρατίας 36)

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ: 6987623792

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ