ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φήμες για διπλή κύρια κάμερα και Infinity Display στις 6,3 ίντσες στο Samsung Galaxy Note8

0

Η Samsung εργάζεται σκληρά για να παρουσιάσει τη καλύτερη συσκευή που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, για να εντυπωσιάσει τους χρήστες, και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη τους μετά το φιάσκο με το Galaxy Note7.

Η τεχνολογία Infinity Display που έκανε την εμφάνιση της στα Galaxy S8 και Galaxy S8+ θα βρίσκεται όπως είναι φυσιολογικό και στο Note8. Μάλιστα θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή του Galaxy S8+ και στις 6,3 ίντσες (ίσως και 6,4 ίντσες) ενώ αναμένεται να διατηρεί την ίδια αναλογία πλευρών, 18.5:9, που είδαμε και στην φετινή σειρά Galaxy S. Με αυτή την αναλογία πλευρών και τη συγκεκριμένη διαγώνιο, για τους περισσότερους χρήστες θα είναι αδύνατο έως πολύ δύσκολο να χειριστούν το Note8 με το ένα χέρι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή που προέρχεται από την Κίνα, το νέο Galaxy Note8 θα διαθέτει διπλή κύρια κάμερα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες που να αφορούν το dual-camera setup αυτή τη περίοδο. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι το πρώτο high-end smartphone της Samsung που θα κάνει χρήση τέτοιας τεχνολογίας, και αυτό από μόνο του θα κινήσει το ενδιαφέρον πολλών χρηστών.

Τα παραπάνω, φαίνεται να βρίσκονται σε συμφωνία με παλαιότερες εκτιμήσεις του γνωστού αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI. O Ming-Chi Kuo εκτιμάει ότι η διπλή κύρια κάμερα του Galaxy Note8 θα αποτελείται από μία wide-angle camera και μία 3x telephoto camera, που θα βασίζονται σε αισθητήρες των 12 Megapixels και 13 Megapixels αντίστοιχα, και οι οποίες θα συνεπικουρούνται από συστήματα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας (OIS). Ο Ming-Chi Kuo ωστόσο εκτιμάει ότι η οθόνη Infinity Display τεχνολογίας Super AMOLED θα διαθέτει διαγώνιο 6,4 ιντσών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ