ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Χανιά: Έχασε τη ζωή της πέφτοντας σε χαράδρα

0

Τραγικό θάνατο βρήκε ορειβάτρια η οποία έπεσε από μεγάλο ύψος από πλαγιά στην περιοχή της Ζούρβας του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, όταν μαζί με μια ομάδα ορειβατών διέσχιζαν μονοπάτι της περιοχής.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη γυναίκα που έπεσε σε χαράδρα, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα θανάσιμα τραυματισμένη και με πολλαπλά τραύματα.

Στο σημείο βρίσκονται πέντε πυροσβέστες από τα Χανιά και τέσσερις από την ΕΜΑΚ Ηρακλείου για την ανάσυρση της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πολύωρες αναμένεται να είναι οι προσπάθειες για την ανάσυρση της άτυχης γυναίκας, καθώς το έργο των ανδρών της ΕΜΑΚ δυσχεραίνουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, καθώς και το ότι το σημείο είναι δύσβατο. Στην Ζούρβα περιμένει ασθενοφόρο για να την παραλάβει για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου τα τρία τελευταία χρόνια και σήμερα πραγματοποιούσαν πεζοπορία στην περιοχή. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ανακοινωθούν με το πέρας της νεκροψίας-νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του Ορειβατικού είχαν ξεκινήσει την πεζοπορία τους από τους Λάκκους, θα διέσχιζαν το φαράγγι Βρύση και θα κατέληγαν στην Ζούρβα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι το φαράγγι στην περιοχή της Ζούρβας του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, δε θεωρείται από τα πιο δύσβατα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ