ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1.000.000 Κινέζους τουρίστες κάθε χρόνο θέλει να φέρει η Alibaba

0

Η αρχή έγινε τον Ιούλιο του 2016, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κίνα, είχε συνάντηση με τον ιδρυτή και πρόεδρο της ALIBABA, Jack Ma, στην οποία συνέβαλε σημαντικά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Σε συνέχεια λοιπόν της επίσκεψης, η Alibaba θα παρουσιάσει στην Αθήνα την πλατφόρμα της Alitrip, εκ των κορυφαίων τουριστικών στην Κίνα, με στόχο την προσέλκυση τουριστών στην Ελλάδα, από την Κίνα.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Kai Cui, αντιπρόεδρος της Alitrip και υπεύθυνος για την αγορά της Ευρώπης, σε 50 κορυφαίες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία) και φορείς του ελληνικού τουρισμού και της επιχειρηματικότητας (Σύνδεσμοι, Επιμελητήρια).

Με δεδομένο ότι το οικοσύστημα της Alibaba έχει σήμερα περισσότερους από 500 εκατ. Κινέζους χρήστες και ότι η πλατφόρμα Alitrip είναι από τις μεγαλύτερες για τον τουρισμό στην Κίνα, ο κοινός στόχος του 1.000.000 Κινέζων τουριστών ετησίως είναι εφικτός σε διάστημα τριετίας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι σήμερα διεθνώς οι Κινέζοι τουρίστες αναγνωρίζονται ως οι τουρίστες με τις υψηλότερες δαπάνες ανά ταξίδι, το αποτέλεσμα της εκδήλωσης καθίσταται εξαιρετικά σημαντικό.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι Κινέζοι πάροχοι υπηρεσιών της πλατφόρμας Alitrip, θα ενημερώσουν τους Έλληνες ενδιαφερόμενους για τις λεπτομέρειες και το κόστος συνεργασίας και προώθησής του στην αγορά της Κίνας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ