ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H "Εσμιγιά" έφερε τη βράβευση σε μαθητές της Κρήτης

0

Μια σπουδαία διάκριση για την εκπαιδευτική κοινότητα του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου η οποία  δημιούργησε ταινία μικρού μήκους που βραβεύτηκε στον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών μικρού μήκους «Cinema... διάβασες;».

Η ταινία με τίτλο «Η Εσμιγιά»  δημιουργήθηκε από τους μαθητές και καθηγητές των τμημάτων ένταξης του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος Αγωγή Υγείας  ''Όλοι ίσοι...Όλοι διαφορετικοί' και βραβεύεται μάλιστα αύριο στον 7ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών μικρού μήκους «Cinema... διάβασες;». Οι υπεύθυνες Καθηγήτριες των τμημάτων ένταξης είναι η Ιωάννα Καπελλάκη, η Κωνσταντίνα Οικονομοπούλου και η Διονυσία Παπαϊωάννου.

Ο προβεβλημένος και διεθνώς αναγνωρισμένος διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, του Υπουργείου Παιδείας, του Μορφωτικού γραφείου της Κυπριακής Πρεσβείας, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης.

Μάλιστα οι μαθητές και οι καθηγητές των τμημάτων ένταξης του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου προσκαλούν το κοινό του Ηρακλείου τη Δευτέρα 29 Μαΐου στις 6.15 μμ στον κινηματογράφο Τεχνόπολις (Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 116-Αμμουδάρα) για την προβολή της βραβευμένης ταινίας μικρού μήκους ¨Η Εσμιγιά¨ σε μία προσπάθεια να στείλουν  μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης αγκαλιάζοντας τα παιδιά του όλου του κόσμου.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ