ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Αρναούτογλου: «Μου πρότειναν εκπομπές με πολλά χρήματα, έκανα εμετό κι έφυγα»

0

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει εκπομπές που του αρέσουν και όχι για τα χρήματα.

Αυτό το αποδεικνύει και το γεγονός ότι του έχουν προτείνει concept με πολύ καλά χρήματα και εκείνος έχει αρνηθεί.

Στην εκπομπή «The 2night show» υπάρχουν κάποιες εξομολογήσεις για προβλήματα επώνυμων ανθρώπων, που μπορούν να δώσουν ένα θετικό μήνυμα ελπίδας.

«Αυτό το προσπαθείς, δεν είναι υποχρεωτικό. Πήγα στο Άγιο Όρος να εξομολογηθώ και είμαι μια χαρά. Όποιος θέλει να εξομολογηθεί να πάει σε παπά ή στον ψυχολόγο. Πήγα 7 χρόνια σε ψυχίατρο και σε ψυχολόγο, τις εξομολογήσεις μου τις έχω λύσει. Πήγα να κάνω ένα ψυχαγωγικό σόου, δεν πήγα να σώσω κανέναν, ούτε είπα ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση και θα βοηθήσω τους ανθρώπους. Προσπαθώ πάντα να βγάλω τα καλά μηνύματα, ποτέ δεν πρόσβαλα κανέναν. Μου πρότειναν κάνω εκπομπές που ενώ μου έδιναν πάρα πολλά χρήματα, έκανα εμετό κι έφυγα, γιατί είχε να κάνει με ανθρώπινες ιστορίες κι εγώ δεν μπορώ να παρουσιάσω καμία ιστορία ανθρώπου που θα βγει στον αέρα να αυτοξεφτιλιστεί. Σιχαίνομαι να πουλάω τον πόνο του άλλου, το θεωρώ κατάντια»

Τελειώνει φέτος η εκπομπή;

«Όχι, άμα τελειώσει φέτος, θα το ξεκινήσω όπου αλλού μπορείς να φανταστείς. Δεν ξέρω αν θα κάνω η «Φάρμα» του χρόνου, δεν μου έχουν πει. Μακάρι, θα ήθελα πάρα πολύ. Το «The 2night show» δεν σταματάει, δεν θέλω να το σταματήσω. Θα ξανακάνω στην τηλεόραση και πρωινό. Εδώ και 5 χρόνια κάνω πρωινό ραδιόφωνο, ξυπνάω στις 6 το πρωί. Μιλάω παντού ελεύθερα στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο. Αν σταματήσω να μιλάω ελεύθερα , θα πάω σπίτι μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να παρουσίαζα το Survivor γιατί μετά από 16 χρόνια που παρουσίαζα το 1ο και το 2ο είναι και θέμα εμπειρίας, το έχω δει αλλιώς, θα ήθελα πολύ να το κάνω» εξήγησε στο Λοιπόν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ