ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ταινία “Έρφοι” στο 40ο φεστιβάλ Δράμας 2017

0

Τα νέα για το Φεστιιβάλ Δράμας 2017  (18-23 Σεπτέμβρης 2017) έρχονται με ρακή και κρητικό μεζέ, καθώς η καταξιωμένη ηθοποιός – σκηνοθέτης Ελβίνα Μποτονάκη μας παρουσιάζει την ταινία μικρού μήκους με τίτλο ” Έρφοι”. Αφορά τον τόπο καταγωγής της Ε. Μποτονάκη όπου του  δίνει σάρκα και οστά μέσα από τον φακό του LionD productions studio.

Μια ταινία με ρίζες Κρητικιές, άπλετο ταλέντο και μια όμορφη τοποθεσία, ξεχασμένο τόσο από το μάτι του περαστικού αλλά πλούσια κληρονομημένο από την φύση και τον Θεό, το χωριό Έρφοι που βρίσκεται στον Μυλοπόταμο, Ρέθυμνο, παίρνει ζωή μέσα από το κινηματογραφικό πανί. Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι και το σκηνικό είναι ασφαλώς τα κτίσματα του χωριού όπως και η ζωή μπροστά και πίσω από την κάμερα.

"Το ταξίδι μας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό Έρφοι του Μυλοπόταμου  σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστο. Άνθρωποι με πολύ δυνατό το αίσθημα της φιλοξενίας μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή .Πανέμορφα τοπία και χαρακτηρηστικές φυσιογνωμίες  έρχονται να παντρέψουν το footage .

To LionD productions studio ανέλαβε την καταγραφή (εκτός από τα εναέρια πλάνα ), την φωτογραφία το montaze και κάποιο μέρος της ηχοληψίας."

Η μικρού μήκους ταινία Έρφοι είναι κοινωνικό δράμα και θα προβληθεί μέσα στο 2017.

Σενάριο-Σκηνοθεσία-Ενδυματολογία: Ελβίνα Μποτονάκη

Δ. φωτογραφίας-Κάμερα-Μοντάζ: Σταμάτης Λιόντος

Πρότυπη μουσική σύνθεση: Hior Chronik

Drone camera: Βασίλης Κουτούβαλης

Ηχοληψία: Κρισάκος & Σταμάτης Λιόντος

Υποτιτλισμός: Sophie Kiro

Ηχητικός Εξοπλισμός: LionD productions studio

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ