ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Lenovo πιστεύει ότι το μέλλον των laptops βρίσκεται στις κυρτές οθόνες

0

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Ν. Υόρκη, η Lenovo έδειξε την ιδέα της για το μέλλον του personal computing. Το προϊόν που βλέπετε στην εικόνα είναι ένα αναδιπλούμενο notebook με εύκαμπτη οθόνη.

Αν και δεν πρόκειται για ένα πραγματικό προϊόν, αλλά για το render ενός concept, η τεχνολογία που απαιτείται για να γίνει πραγματικότητα δεν μοιάζει να είναι και πολύ μακρινή αν λάβουμε υπόψη μας ότι τόσο η Samsung όσο και η LG έχουν παρουσιάσει εύκαμπτες οθόνες στο παρελθόν.

H Lenovo πάντως λέει, χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα συγκεκριμένη, πως για την κατασκευή του απαιτούνται “προηγμένα υλικά” και “νέες τεχνολογίες οθόνης” οπότε το πιθανότερο είναι μάλλον θα αργήσουμε να δούμε ένα τέτοιο laptop στα ράφια και στις βιτρίνες των retail καταστημάτων.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Κινέζικη εταιρεία παραμένει πιστή στις… ρίζες, και έτσι δεν απουσιάζει το κλασικό design στο πληκτρολόγιο με το κόκκινο pointing stick που υπάρχει από την εποχή που η σειρά ThinkPad βρισκόταν υπό την σκέπη της IBM. Και το παραπάνω, παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος των αλληλεπιδράσεων θα πραγματοποιείται μέσω φωνητικών εντολών ή μέσω κάποιου stylus.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ