ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Λουκάς Παπαδήμος από Σκύλος - λαγός του Μαρίνου Γαλανάκη

0

Με προηγούμενη αρθρογραφία μου έχω επισημάνει την προέλευση του Λουκά Παπαδήμ(ι)ου,  όπως τον απεκάλεσα. Και  από  αυτήν καταφαίνεται το που ανήκει καιποιους υπηρέτησε κατά τη διάρκεια της Πολιτείας του ως Δ/τής της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας κι ως δοτός Πρωθυπουργός, ελέω Μπίλντερμπεργκ.

Έχω επίσης αποδείξει πως ο τίτλος που φέρει η «Τράπεζα της Ελλάδος», είναι παραπλανητικός. Αυτή η τράπεζα δεν είναι του Ελληνικού Δημοσίου. Δεν ανήκει στο Λαό της ΕλλάδαςΕίναι ιδιωτική. Και τούτο, γιατί το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του κεφαλαίου της κατέχουν ιδιώτες και μάλιστα αλλοδαποί. Κι ο Διοικητής αυτής εκτελεί εντολές της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων αυτής κι όχι του «Ελληνικού» Κράτους.

Παρασχέθηκε όμως σ’ αυτήν από τη σύστασή της νομοθετημένο το δικαίωμα έκδοσης κ ελέγχου της κυκλοφορίας του εθνικού νομίσματος της Ελλάδας (δραχμής), καθώς κι ο έλεγχος των άλλων ιδιωτικών τραπεζών.

Δηλαδή: Σ’ αυτή την ιδιωτική και ξένων συμφερόντων τράπεζα «Ελλάδος», παρασχέθηκε ηδιαχείριση έκδοσης και κυκλοφορίας του εθνικού νομίσματος κι ο έλεγχος των υπόλοιπων ιδιωτικών τραπεζών.

Δηλαδή, δηλαδή, ο έλεγχος της οικονομίας της Ελλάδας!

Σ’ αυτή την ιδιωτική «Τράπεζα της Ελλάδος» διορίστηκε Δ/τής το 1994 ο Μασόνος Λουκάς Παπαδήμος από τον ολετήρα της Ελλάδας Εβραιοέλληνα Μασόνο υποταχτικό των Ροκφέλερ Ανδρέα Παπανδρέου.

Ποιος επέβαλλε το διορισμό αυτού του προσώπου στον τότε Εβραιοσιωνιστή κ υποχείριο των Ροκφέλερ Πρωθυπουργό της Ελλάδας;

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ στις οποίες γράφεται  πως είναι Μέλος; Η πρώτη από τις οποίες αποφάσισε κατά τη Συνεδρία του 2014ότι «Με τρία όπλα, τα οποία είναι η οικονομική κατάρρευση, ο εμφύλιος πόλεμος και οι μαζικές επιδημίες θα μπορέσουμε να μειώσουμε τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού»!

Και ήδη διαπιστώνομε την εφαρμογή της απόφασης στη μείωση του ήδη μειωμένου πληθυσμού της Ελλάδας. Ήδη έχει εφαρμοστεί σ’ αυτήν η οικονομική κατάρρευση. Προπαρασκευάζεται ο Εμφύλιος και γι’ αυτόν φροντίζουν κ οι Δήμαρχοι, που ετοιμάζουν και πριμοδοτούν την εγκατάσταση στις πόλεις  Οθωμανών, που θ’ αποτελέσουν το αντίπαλο δέος. Ήδη τα τζαμιά είναι άλλα ανακαινισμένα κι άλλα αποπερατώνονται με γρήγορους ρυθμούς.  Ήδη κυκλοφορούν επιδημίες ασθενειών από μικροοργανισμούς – δραπέτες  από μικροβιολογικά  εργαστήρια του Εβραιοσιωνισμού…

Ο δε κ. Λουκάς Παπαδήμος ως  Δ/τής  της «Τράπεζας Ελλάδος», συνέβαλλε στη στημένη επιχείρηση κατά του Ελληνισμού, γιατί επί των ημερών του έλαβαν χώρα:

Το κλείδωμα  ισοτιμίας  ευρώ – δραχμής τον Απρίλη του 2000 σε 1ευρώ = 340,75 δρ. κ  η πράξη αυτή είχε συνέπειες:

Να χάσει η Ελλάδα  την ανταγωνιστικότητα που είχε ως τότε  στη διεθνή Αγορά, έναντι άλλων ευρωπαϊκών Κρατών.  Να μειώσει τις εισροές και ν’ αυξήσει τον εξωτερικό δανεισμό της Ελλάδας. Ανέτρεψε και κατέστησε ελλειμματικούς τους μετέπειτα ισολογισμούς του Κράτους.

Πολλαπλασίασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, που αντί να μειώνεται, αυξάνεται συνεχώς από τότε.

Έτσι φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση, με την ανοχή και τη συνεργασία όλων των Πρωθυπουργών κ Υπουργών Οικονομικών του Κράτους από τότε μέχρι σήμερα.

Τη θέση αυτή ο κ. Παπαδήμος κατείχε και:  Κατά την αρπαχτή του μεγάλου κεφαλαίου,που προκάλεσε την  κρίση του χρηματιστηρίου από 29.8.1999 κ έπειτα, στην οποία είναι συνένοχος της Κυβέρνησης Σημίτη, που ενθάρρυνε και διαφήμιζε την αγορά μετοχών.

Το σπάσιμο της φούσκας αυτής προκάλεσε τεράστιες συνέπειες στην ιδιωτική οικονομία της Ελλάδας.

Κατά την αρπαχτή, που προκλήθηκε κατά  το φιάσκο των Ολυμπιακών Αγώνων επί κυβέρνησης Εβραιοσιωνιστή Σημίτη, που σπαταλήθηκαν τεράστια ποσά από το Κράτος σε μια στημένη επιχείρηση λεηλασίας. Εμποροπανήγυρη με στόχο την καταλήστευση του Δημοσίου χρήματος.

Στην πλαστογράφηση, με συμμετοχή της  Εβραιοσιωνιστικής Τράπεζας Goldman Sachs. Τις διαδρομές κεφαλαίων από χέρι σε χέρι Αριάδνη – Αίολος – Άτλας3. Την εμπλοκή τωνMorgan Stanley, UBS, Εθνικής Τράπεζας, Ευρομπάνκ, Άλφα πίστεως, που οδήγησε στα «δομημένα ομόλογα – swaps». Αυτή την οικονομική απάτη των δέκα (10) δις δολαρίων, που μετατράπηκαν σε 8.4 δις ευρώ ετεροχρονισμένα,  για τη διευκόλυνση της ένταξης της Χώρας στην ευρωζώνη. Στην κατάργηση της ελαστικής δραχμής και στην επιβολή του σκληρού ευρώ.

Και βέβαια η Goldman κέρδισε από την κομπίνα  και τους τόκους πάνω από 560 εκατομμύρια ευρώ, με αποπληρωμή της το 2019. Και, ενώ πουλούσε υπηρεσίες και δάνειζε την Ελλάδα, στοιχημάτιζε υπέρ της καταστροφής της Ελλάδας και πολλαπλασίαζε τα δικά της κέρδη.

Αυτό είναι το μέτρο του Εβραιοσιωνιστικού Συστήματος  έντιμης εξαπάτησης, με στόχο την κερδοσκοπία! Αλλά σ’ αυτά όλα έχω αναφερθεί σε προηγούμενη αρθρογραφία μου από τις στήλες της εφημ. «Ρέθεμνος» κι από την ellinikisalpigga.

Ως υπεύθυνος Νο1 κεντρικός τραπεζίτης  ο κ. Λουκάς Παπαδήμος  έχει ευθύνη για  τις οικονομικές επιπτώσεις, των  παραπάνω εγκληματικών πράξεων  σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού. Καθώς και για το γεγονός της επιψήφισης και προσυπογραφής του Β΄ «μνημονίου» επί της πρωθυπουργίας του. Και δεν είναι μόνο αυτά…

 

Το κράτος δεν έδειξε ως τώρα καμιά  προθυμία για ποινική  δίωξη του κυρίου αυτού, που είχε κ έχει καθήκον να το κάμει.

Ποιος εμπόδισε τους μετέπειτα πρωθυπουργούς, κυβερνήσεις, και Δικαιοσύνη ν’ ασκήσουν δίωξη κατά του κ. Λουκά Παπαδήμου τη στιγμή, που ενώ διώκεται ο Γ. Παπακωνσταντίνου, δε διώκονται οι κ. Παπαδήμος και Σημίτης κ οι λοιποί συνυπεύθυνοι;

Η απροθυμία ή παράλειψη του Κράτους αυτή, έδωσε το δικαίωμα σε αυτοδικία  σε κάποιους αγαναχτισμένους από τους παθόντες πολίτες, αν εκ μέρους αυτής της κατηγορίας πολιτών προήλθε η κατά του κ. Παπαδήμου ενέργεια, που πολύ αμφιβάλλω.

Σε αντίθεση μάλιστα: Παρέσχε σ’ αυτόν προσωπική ασφάλεια 12 ανδρών, που συγκροτούν δύναμη ενός περιφερειακού αστυνομικού τμήματος περίπου. Και τις υπηρεσίες των ανδρών  αυτών στέρησε από εκατοντάδες Πολίτες, που έχουν το δικαίωμα της απαίτησηςασφάλειας της ζωής και της περιουσίας τους από το Κράτος που τους φορολογεί.

Κι όμως αυτή τους παρέχεται πλημμελής χάρη στη φτωχοποίησή του από πράξεις, για την τέλεση των οποίων είναι συνυπεύθυνος και ο κ. Παπαδήμος. Κ εξαιτίας  της απόσπασης ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας, για τη φύλαξη της ζωής και πολλών άλλων εξ ίσου έντιμων  Προσωπικοτήτων!

Όμως αυτόν προστάτευε και προστατεύει το Κράτος κ η «Τράπεζα της Ελλάδος», που του διαθέτει κ υπαλλήλους της κι αυτοκίνητο πολυτελείας κι ασφάλειας ακόμη και θωρακισμένο! Ποιος φρόντισε να πάει συνεργείο το θωρακισμένο αυτό αυτοκίνητο εν όψει της επίθεσης, ώστε αυτή ΝΑ μην αποβεί θανατηφόρα;

Ποιος έχει λοιπόν την ευθύνη: ο φυσικός αυτουργός, που υποκατέστησε το ανύπαρχτο κράτος και διέπραξε την κατά την κρίση του  αυτονόητη τιμωρία ή το μασονοκρατούμενο κράτος, που δεν  προχώρησε έγκαιρα στη σύλληψη και τιμωρία του κ. Παπαδήμου και των ομοίων του, που κυκλοφορούν ελεύθεροι και προκαλούν τους Πολίτες, σε αναμονή και της δικής τους σειράς, που, αφού μπήκε αρχή, δεν θ’ αργήσει και πολύ να έλθει…

Και ποιοι ήταν αυτοί, που έσπευσαν να καταδικάσουν την «τρομοκρατική επίθεση», πουδεν είναι  για το Λαό τρομοκρατική, ούτε για τη Δημοκρατία καταλυτική, αλλά γι’ αυτούς τους ίδιους, που συνέβαλλαν στη φτωχοποίηση Κράτους και Λαού και στη πρόκληση αποσταθεροποίησης της Κοινωνίας; Κι αυτοί είναι  οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι συμπράττοντες στην Κοινοπραξία κ. κ.  Κώστας Σημίτης, Γεώργιος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Στουρνάρας, κ. ά. ευεργέτες του Ελληνικού Λαού, πουτρομοκρατήθηκαν. Καθώς και τα «κανάλια», που αμέσως άρχισαν το παραμύθι αποπροσανατολισμού. Λαχείο γι αυτά η περίπτωση. Επί μήνες θα έχουν να «διαπραγματεύονται» το Θέμα! Να κάμουν μυθιστόρημα το γεγονός, ώστε ο από θύτης θύμα  Ήρωας να δοξαστεί! Να γίνει και σίριαλ , σαν το Σουλεϊμάν, να σωφρονιστεί και να ενημερωθεί σωστά ο κάθε «μουζίκος» για την άδικη εν δικαίω ανταπόδοση των οφειλομένων ωφελημάτων…

Να μην προλάβει άνθρωπος να σκεφτεί λογικά, αλλά να παρασύρουν τους πάντες στη δική τους …λογική κι απονομή δικαίου. Θεωρείτε απίθανο να φταίει και για το έγκλημ’ αυτό ο …Τσίπρας;

Ποιος έκλαψε το Λαό για όσα οι Καίσαρες κακά επισώρευσαν στις πλάτες του; Πως νακλάψει κι ο Λαός  για τη δίκαιη με άδικο τρόπο απόδοση  των του Καίσαρα;…              

Αλλά ποιος είναι που θα  συλλάβει τον άλλο;

Ο του τέταρτου «μνημονίου» μπορεί να κάμει μνημόσυνο στους Ευπατρίδες του πρώτου και του δεύτερου και του τρίτου;…

Τουλάχιστον ας τους συλλάβει, για να τους προστατεύσει από το ..Λαό!

Ή, μήπως, δεν προέρχεται από το Λαό η τιμωρία και το γνωρίζουν;

Ας τους αφήσει, λοιπόν, ανεμπόδιστους να εξακολουθήσουν να προκαλούν ακόμη. Να επισύρουν την προσοχή των θυμάτων τους. Και, με τον τρόπο αυτό διαβλέπω πως, θα πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα αυθαίρετης απονομής δικαιοσύνης. Έτσι, όπως πολλαπλασιάζονται κ οι ληστείες κ οι ασύμμετρες δραστηριότητες των Κουκουλοφόρων, που και βέβαια συμβάλλουν στην υλοποίηση της απόφασης του 2014 της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ! Απόφασης, που πάρθηκε για τη σωτηρία της Ανθρωπότητας από τον υπερπληθυσμό της Γης! Γιατί τα λίγα πρόβατα βόσκουν καλύτερα στο μικρό λιβάδι…  

Πλην όμως, «τα ύστερ’ απίδια έχουν ουρές»…

Κάποτε θα ομοφωνήσουν οι G7, για την προστασία του …  Περιβάλλοντος και θα πραγματοποιηθεί ο …Αρμαγεδών…

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ