ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μαρία Ιωαννίδου: Έπαθα μεγάλη ζημιά. Μέχρι και κοσμήματά μου πουλάω..

0

Η Μαρία Ιωαννίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

το θέμα της κατάθλιψης πώς το διαχειρίζεστε;

«Ακόμα παίρνω χάπια»

Γιατί συνέβη αυτό, τι πάθατε;

«Έπαθα μια οικονομική καταστροφή με μια σχολή που είχα στη Γλυφάδα, που την πούλησα σε κάποιους ανθρώπους -φίλους υποτίθεται-, όπου είχα απλώς αφήσει το όνομα μου κι εργαζόμουν στη σχολή αυτή ως καθηγήτρια μόνο. Αυτοί οι άνθρωποι, επειδή είχαμε κάνει ένα συμφωνητικό που καθοριζόμουν εγώ σαν διαχειρίστρια, την «πάτησα» δηλαδή, εισπράττανε και το ποσοστό που είχα και δεν πλήρωναν τίποτα, ούτε ΙΚΑ ούτε εφορία, κι έτσι μαζεύτηκε ένα ποσό 350.000ευρώ, όλα μου τα λεφτά. Έτσι, πάνε τα θέατρα, πάει η σκηνή που ήθελα να κάνω, γιατί είμαι σε μια ώριμη επαγγελματική ηλικία να έπαιζα Τένεσι Ουίλιαμς, Τσέχωφ, αυτά ήθελα»

Πότε συνέβη αυτό;

«Αυτό συνέβη πρόσφατα και διαρκεί. Πούλησα το σπίτι μου στο Μάτι, ένα πολύ ωραίο σπίτι, εξοχικό, έχασα ένα ομόλογο με πολλά λεφτά, μέχρι κοσμήματά μου πουλάω... Τόσο πολύ! Ακόμα και τώρα, γιατί εκκρεμούν κάποια λεφτά τα οποία δεν πληρώνει ακόμα και τώρα. Είναι τρομερό αυτό που μου συνέβη, έπαθα κατάθλιψη, πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε ψυχολόγο και λούστηκα αυτά που γελούσα και κορόιδευα. Έπαθα μεγάλη ζημιά, μου κακοφάνηκε, είμαι ακόμα με χάπια. Έχω πληρώσει πολύ ακριβά τα... διόδια της ζωής μου...»

Τι εννοείτε;

«Δεν περίμενα κάτι τέτοιο τώρα που ωρίμασα. Ήθελα να κάνω μια αμπιγιέ σχολή πολυτελείας, όπως ήθελε ο Φρέντυ ο οποίος μου είχε αφήσει πάρα πολλά λεφτά για να κάνω όλα αυτά που ήθελα. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω. Τη σχολή δεν τη βλέπω σαν επιχείρηση, αλλά σαν έργο τέχνης. Έχω σχολή χορού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τώρα δεν είμαι σε πολύ καλή φάση», αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό "Λοιπόν".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ