ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλες εμφανίσεις από τους μικρούς παλαιστές του «Α.Π.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ»

0

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ 11/06/2017 ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ηλικία  6-7 ετών αγόρια:

21 κιλά   Ντόνης Γρηγόρης               1 ος

21 κιλά   Κυριακάκης Γιώργος          2 ος

 

Ηλικία 8-9 ετών αγόρια:

25 κιλά   Μακρυδάκης Νίκος             1 ος

25 κιλά   Κυριακάκης Ηρακλής          2 ος

33 κιλά   Φουρτίνης Ελευθέριος        3ος

 

Ηλικία 10-11 ετών: αγόρια:

40 κιλά   Καραβάνος Νίκος               2ος

51 κιλά   Μαριδάκης Μανώλης          2ος

43 κιλά   Γαλανάκης Μανώλης          2ος

 

Ηλικία 8-9 ετών (κορίτσια):

29 κιλά   Καραβάνου Βάσω              1η

 

Ηλικία 10-11 ετών (κορίτσια):

34 κιλά   Μακρυδάκη Ιωάννα            2η

 

Ηλικία 12-13 ετών (κορίτσια):

52 κιλά   Μακρυδάκη Βάλλια             3η

 

Με 11 μικρούς παλαιστές έλαβε μέρος ο «Α.Π.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ» στο πανελλήνιο τουρνουά ελευθέρας πάλης.

Ο απολογισμός είναι 3 χρυσά 6 ασημένια και 2 χάλκινα.

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι νέοι του Α.Π.Ο.Ρ. καθώς στα 21 και στα 25 κιλά είχε διπλή εκπροσώπηση στους τελικούς με νικητές τελικά τους Ντόνη Γρηγόρη και Μακρυδάκη Νίκο αντίστοιχα ενώ εντυπωσιακές νίκες έκαναν οι Κυριακάκης Γιώργος και Κυριακάκης Ηρακλής πού πήραν τα ασημένια μετάλλια.  Χάλκινο μετάλλιο πήρε και ο πρωτάρης Φουρτίνης Ελευθέριος στα 33 κιλά. Στην ηλικία των 10 με 11 ετών  στα 40 κιλά πάλεψε ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Καραβάνος Νίκος που έχασε το χρυσό μετάλλιο μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό.  Στα 51 κιλά πάλεψε Μαριδάκης Μανώλης που και αυτός ήρθε δεύτερος αδίκως όμως καθότι ο διαιτητής δεν είδε ένα πολύ σοβαρό φάουλ που έγινε και ευτυχώς που το παιδί δεν τραυματίστηκε. Στα 43 κιλά  πάλεψε ένας άλλος πρωτάρης ο Γαλανάκης Μανώλης που πήρε και αυτός το βάπτισμα με το ασημένιο μετάλλιο. Στα κορίτσια η Καραβάνου Βάσω στα 29 κιλά πήρε το χρυσό μετάλλιο με σχετική άνεση ενώ η Μακρυδάκη Ιωάννινα στα 35 κιλά πήρε το ασημένιο μετάλλιο και η Μακρυδάκη Βάλλια στα 52 κιλά πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Την ικανοποίηση του δεν έκρυψε ο προπονητής Καραβάνος Μανώλης καθώς βλέπει τον Α.Π.Ο.Ρ. να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη τριάδα στο συλλογικό και σήμερα τα παιδιά πήραν το μίνιμουμ που μπορούσαν να πάρουν δεδομένου ότι στις πρώτες κατηγορίες είχαμε διπλές εκπροσωπήσεις στους τελικούς και χάθηκαν άλλα 2 χρυσά ενώ οι ισχυροί μας αθλητές Καραβάνος Νίκος Μακρυδάκη Ιωάννα και Μαριδάκης Μανώλης έμειναν στη δεύτερη θέση ενώ συνήθως βρίσκονται στην πρώτη άλλα και γιατί αρκετοί αθλητές δεν κατάφεραν να ανέβουν στους αγώνες.

Τέλος η πρόεδρος  Αντωνία Παπαδάκη και το Δ.Σ. του «Α.Π.Ο.ΡΕΘΥΜΝΟΥ» θέλουν να ευχαριστήσουν του γονείς των παιδιών και την “ANEK LINES” για την  πολύτιμη βοήθεια τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ