ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Τι αποκάλυψαν για τις προετοιμασίες του γάμου τους

0

Πιασμένοι χέρι-χέρι και αγκαλιασμένοι έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Survivor, στα βραβεία MAD VMA, το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και, μεταξύ άλλων, μίλησαν στις κάμερες για τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Η γοητευτική μελαχρινή, που άφησε την δουλειά της και μετέβη στον Άγιο Δομίνικο για να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν λίγο πριν φύγει για την Καραϊβική, παραδέχθηκε πως «το μονόπετρο το φοράω συνέχεια».

Το ζευγάρι επεσήμανε πως, αντίθετα με όσα ανέφεραν κάποια δημοσιεύματα, δεν είχε προγραμματίσει να παντρευτεί μετά τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης. «Λόγω Survivor όντως καθυστέρησαν οι προγραμματισμοί και τώρα είμαστε σε συζητήσεις για την ημερομηνία» αποκάλυψε η Χριστίνα, προσθέτοντας ότι έχει αρχίσει να ψάχνει για νυφικό, κοιτώντας στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Pinterest.

«Είμαστε μαζί λίγο λιγότερο από δύο χρόνια. Όταν χρειάστηκε να βγει στην καθημερινότητά μας, κάναμε αυτό που θα έκανε κάθε ζευγάρι: ούτε το κρύψαμε, ούτε το διατυμπανίσαμε», είπε από την πλευρά του ο Σάκης, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποια αρνητικά σχόλια που του έκαναν στο συγκινητικό βίντεο με την μητέρα του στο Instagram μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ