ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην Αντιπεριφέρεια οι ΑΝΕΛ Ρεθύμνου

0

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Νομό με βασικότερο όλων το θέμα της αποπεράτωσης του αρδευτικού έργου φράγματος Ποταμών-Σφακάκι-Πρίνος

Οι ΑΝΕΛ Ρεθύμνου στο πλαίσιο σειράς επαφών με φορείς,θεσμικούς και κρατικούς παράγοντες επισκέφθηκαν σήμερα  το μέγαρο της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και είχαν συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Λιονή σε προκαθορισμένο ραντεβού Στο ραντεβού συμμετείχαν  ο Συντονιστής Ρεθύμνου των ΑΝΕΛ Βαγγ. Δρυγιαννάκης και ο Γραμματέας της Συντονιστικής και πολιτευτής Γιώργος Μιχαηλίδης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Νομό με βασικότερο όλων το θέμα της αποπεράτωσης του αρδευτικού έργου φράγματος Ποταμών-Σφακάκι-Πρίνος μεταφέροντας τα ζητήματα που αναδείχτηκαν στην προ ημερών επίσκεψή μας στο Υπουργείο Γεωργίας .

Συζητήθηκαν επίσης και πολλά άλλα θέματα  όπως αυτό του ΒΟΑΚ,της σχολής Ασωμάτων,το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ρεθύμνου -Πειραιά κλπ.

Συμφωνήσαμε σε κοινές επαφές με φορείς και Υπουργεία και σε κοινή πορεία όπου χρειαστεί για το καλό του τόπου μας και των πολιτών.

Ευχαριστούμε την κυρία Αντιπεριφερειάρχη  για την άμεση ανταπόκριση της αλλά και την ακριβέστατη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση μας και για την εγκάρδια συνομιλία μας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ