ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 15 Οκτωβρίου τα Ερμονίκεια

0

Διαδίδοντας και φέτος τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού η 4η ορεινή συνάντηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25/06/17 με την ανάβαση στο τοπικό όρος Βορίζη. Άλλη μια σπάνια εμπειρία προστέθηκε στην φυσιολατρική παράδοση που η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων αναπτύσσει σταθερά τα τελευταία χρόνια στη συνείδηση των τοπικών κοινωνιών. Ο ιδανικός καιρός, η μοναδική βιοποικιλότητα και η πανέμορφη θέα αντάμειψαν με τον καλύτερο τρόπο τους συμμετέχοντες ενώ η συμβολική ανάρτηση των φετινών ημερομηνιών στον αγέρωχο κρητικό βράχο, στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Μέσα στα αρχέγονα τοπία, με την επιβλητική παρουσία των σπάνιων γυπαετών, στις αέρινες μυρωδιές των βουνίσιων βοτάνων και τις μοναδικές κρητικές μέλισσες -σύμβολο της ζωντανής και ευνομούμενης κοινωνίας- το μήνυμα της Πανανθρώπινης Ειρήνης φαντάζει τόσο επιτακτικό όσο ποτέ σε μια ακόμη δύσκολη Γιγαντομαχία που βιώνει ο πλανήτης. Η Αγωνοθεσία των Ερμονικείων προσκαλεί και φέτος, κάθε ανήσυχο πνεύμα, κάθε ελεύθερη ψυχή στο Πανανθρώπινο Κάλεσμα Νίκης ώστε το φως των αξιών να λάμψει ακόμη πιο δυνατά, ακόμη πιο μακριά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες. Στην μάχη με τον εαυτό μας, στην μάχη των εσωτερικών μας αξιών, ξεκινάμε τον άθλο για τη μεγάλη Νίκη…τη νίκη του πνεύματος...τη νίκη της Ζωής...Για τη Νίκη των Ανθρώπων!

“15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 μ.Χ.” : Ξεκινάμε την πορεία για τους 5ους Ερμονίκειους Αγώνες!

* Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δήλωση συμμετοχών στον 5ο Ερμονίκειο δρόμο επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα δικτύωσης των Ερμονικείων στο: www.facebook.com/Ermonikia ή αποστέλλετε το e-mail σας στο : [email protected].

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ