ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Ρεθυμνιακό ο Μενέλαος Δημητριάδης και ο Νίκος Καραδάκης

0

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Μενέλαο Δημητριάδη . Η σίγουρη δύναμη κάτω από τα δοκάρια. Αφού συμφώνησε με τους υπεύθυνους της ομάδας έκανε την παρακάτω δήλωση:

Δήλωση Δημητριάδη:

Χαίρομαι ιδιαίτερα για την μεταγραφή μου στην ιστορική ομάδα του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ. Χαίρομαι επίσης όπου θα συναντήσω παλιούς γνώριμους στην καινούρια προσπάθεια της ομάδας να επιτύχει τους στόχους της. Από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων με τους ανθρώπους της ομάδας κατάλαβα την σοβαρότητα της προσπάθειας που συντελείται κι ελπίζω κι εγώ να συμβάλλω ενεργά στον δρόμο προς την επιτυχία. Καλή ποδοσφαιρική σαιζόν σε όλους με υγεία πάνω απ΄όλα .

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Καραδάκη στον Ρεθυμνιακό

Ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από την ομάδα μας επιστρέφει στην Σοχώρα ο Νίκος Καραδάκης αυτήν την φορά όχι μόνο σαν παίχτης αλλά και σαν άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Κατσούλη   Ο πολύπειρος <<Καράς>> θα δώσει σημαντικές βοήθειες σε όλη την ομάδα.

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη.

Δηλωση Καραδάκη:

Είμαι χαρούμενος που στο νέο σχέδιο που έχουν οραματιστεί για τον Ρεθυμνιακο θα είμαι μέλος του προπονητικού επιτελείου.. Η φιλοσοφία του Γιάννη (Κατσουλη) για το ποδόσφαιρο και ο τρόπος προσέγγισης τόσο των προπονητικών μονάδων όσο και της γενικής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος συνάδουν με τα πιστεύω και τα θέλω μου. Η επιτυχία στο να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο είναι σίγουρη..

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ