ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Το θρίλερ με τον Michael Jackson συνεχίζεται…

0

Τον αποκαλούσαν «βασιλιά της ποπ». Για τους εκατομμύρια θαυμαστές του, όμως, ο Michael Jackson ήταν ο Πίτερ Παν της μουσικής, ένα παιδί-θαύμα που αρνήθηκε να μεγαλώσει και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών, ενώ προετοίμαζε δυναμικό comeback στη σκηνή.

Οι θαυμαστές του, ωστόσο, επιμένουν πως ο «βασιλιάς» δεν πέθανε, αλλά κρύβεται κάπου στον Καναδά ή στην Αφρική. Οι εικασίες εδράζονται στο γεγονός ότι το φέρετρό του διατηρήθηκε κλειστό στη διάρκεια της κηδείας του. Κάποιες φωτογραφίες από το 2016 και ένα βίντεο στο youtube «αποδεικνύουν τη νέα ζωή του», μακριά από τη δημοσιότητα που όσο τον ανέδειξε άλλο τόσο τον διέσυρε, ιδιαίτερα από το 1993 και μετά. Αφορμή στάθηκε μια σειρά δικαστικών υποθέσεων εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση παιδιών. Τελικά αθωώθηκε και για τις 11 κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Η 18χρονη κόρη του, Paris επιμένει πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε, τονίζοντας ότι ο πατέρας της φοβόταν τους ανθρώπους γύρω του. «Θα με σκοτώσουν μια μέρα» είχε πει.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ