ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Global Village» έρχεται στο Ρέθυμνο!

0

Η AIESEC ο μεγαλύτερος, παγκόσμιος, νεανικός οργανισμός σας προσκαλεί το Σαββάτο 24 Ιουνίου 2017 στις 6:30 μ.μ. στην Πλατεία του Αγνώστου στο Ρέθυμνο, στην εκδήλωση «Global Village».

Το  «Global Village» είναι μια μεγάλη διαπολιτισμική εκδήλωση, όπου νέοι από διάφορες χώρες του κόσμου προβάλλουν και αναδεικνύουν τα έθνη τους μέσα από μουσική, χορό, παραδοσιακά εδέσματα, παραδοσιακές στολές, παιχνίδια, έθιμα και παραδόσεις. Το «Global Village» ενθαρρύνει την κοινωνική βιωσιμότητα, την παγκόσμια συνειδητοποίηση και την πολιτισμική κατανόηση. Εμπνέει τους ανθρώπους να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα μεταξύ των λαών με σκοπό να συμβάλλει περαιτέρω στην ειρήνη μεταξύ τους.

Έτσι νέοι από το εξωτερικό που θα βρίσκονται στην Κρήτη, στα πλαίσια των προγραμμάτων της AIESEC θα είναι στη διάθεση των πολιτών του Ρεθύμνου για να γνωρίσουν τον πολιτισμό τους, γεύσεις από τις χώρες τους και τους ίδιους, στα πλαίσια ενός εορταστικού κλίματος με μουσική και χορό.

Πολιτισμοί από διάφορες χώρες του κόσμου σε ένα μέρος, σε μια πλατεία, ανυπόμονοι να εξερευνηθούν από εσάς. Σας καλούμε όλους σε αυτή τη γιορτή των πολιτισμών.

Οι χορηγοί μας:

Ο Δήμος Ρεθύμνης με την ευγενική του χορηγία της Πλατείας του Αγνώστου Στρατιώτη, ο καρναβαλικός σύλλογος “Δαχτυλοδειχτούμενοι”, οι μουσικοχορευτικοί σύλλογοι “Arabesque” και “Πυρρίχια Δρώμενα”,  τα αναψυκτικά “Αρκάδι”, το καλύτερο νερό του κόσμου “Ζαρός” και τα ξενοδοχεία “Creta Panorama” και “Creta Marine”, και με την υποστήριξη του "Ερυθρού Σταυρού".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ