Ρύσαι, Κύριε… του Μαρίνου Γαλανάκη

Γραφει ο ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Η προπαγάνδα του Εβραιοσιωνισμού, που κρατούσε σε ομηρία τους Έλληνες για σειρά  χρόνων, κ είχε στραμμένη την προσοχή τους στις άθλιες «διαπραγματεύσεις» της Σιωνιστικής Κυβέρνησης της Ελλάδας με την επίσης Σιωνιστική κ εβραιοκρατούμενη Ε.Ε., κόπασε!

Ο σκοπός, για τον οποίο συνέβαινε με ρυθμούς εγκληματικούς , ήταν  να μην έχουν οι Έλληνες τη δυνατότητα ν’ αντιληφτούν άλλες πολύ σημαντικές πράξεις ή παραλείψεις σε βάρος του Κράτους και του Ελληνισμού, που συνέβησαν κατά το διάστημ’ αυτό. Αλλά ούτε και το αδιαπραγμάτευτο κόστος της διαπραγμάτευσης.

Εγώ κατάγγειλα τη μεθόδευση αυτή του συσκοτισμού. Όπως κατάγγειλα κι αποφάσεις κυβερνητικές, ανάμεσα στις οποίες και την παραχώρηση από την υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας έξι (6) πεδίων βολής  μέσα στο χώρο του Αιγαίου πελάγους στην Τουρκία!! Ενώ η Τουρκία δεν έχει κανένα δικαίωμα σ’ αυτό, που ν’ απορρέει από τη συνθήκη της Λωζάννης, πέραν των χωρικών της υδάτων.

Και, αφού αυτά παραχωρήθηκαν, που σημαίνει οικειοθελή παραχώρηση και μονομερή αγνόηση-καταγγελία της Συνθήκης αυτής, που είναι διεθνής, αλλά κανένας από τους συμβεβλημένους δεν διαμαρτυρήθηκε, ο Ερντογάν άρχισε να καταστρατηγεί τη Συνθήκη, με παραβιάσεις των χωρικών υδάτων, με διεκδικήσεις Νησιών και Νησίδων, με προκλήσεις και παλικαρισμούς, αλλά χωρίς να προκαλέσει το ενδιαφέρον και την αντίδραση καμιάς δύναμης απ’ όσες έχουν υπογράψει την εν λόγω Συνθήκη. Μόνο η Ελλάδα, που πρώτη την παραβίασε,  διαμαρτυρήθηκε.

Ίσως νομισθεί πως όλ’ οι Έλληνες πολιτικοί και μη είναι σ’ αυτό υπεύθυνοι. Όμως, αναζητήσετε τους γνωστούς προδότες εκεί που πρέπει ν’ αναζητηθούν και να καταλογισθούν οι ευθύνες. Και πρέπει να καταλογιστούν, γιατί δεν αποτελεί παρωνυχίδα η πράξη παραχώρησης δικαιωμάτων της Τουρκίας επί του Αιγαίου, αλλά προδοσία, που «συνετελέσθη» κι αφορά στην κολόβωση της Ελληνικής Επικράτειας!!

Αν παραληφτεί ο καταλογισμός των ευθυνών αυτών και δεν προχωρήσει ο καταλογισμός κ η επιβολή της ανάλογης ποινής των προδοτών, σημαίνει ενοχή ή ανοχή τουλάχιστον  όλων των πολιτικών της Ελλάδας στην προδοσία. Αλλ’ αυτό σημαίνει και την απομάκρυνσή τους από την πολιτική, ως συμπραττόντων σε προδοσία κατά του Κράτους και του Έθνους. Διαφορετικά η κυβέρνηση δίκαια θα χαραχτηριστεί ως κυβέρνηση κατοχική, ως η  διορισμένη από τους ΝΑΖΙ κυβέρνηση του Κων. Λογοθετόπουλου. Του γιατρού των SS, που«στο διμηνιαίο περιοδικό «Επιθεώρηση της Ευρωπαϊκής Νεολαίας» έγραψε το 1943, για την έννοια της Ενωμένης Ευρώπης υπό την γερμανική κυριαρχία» (ΒικιπαιδειΑ), που Εσείς τώρα  εναγκαλίζεσθε, ερχόμενοι στη θέση του κι ασπαζόμενοι τις θέσεις και απόψεις εκείνου.

Εξάλλου «Με απόφαση του διόρισε Γενικό Γραμματέα του υπουργείου τον Επαμεινώνδα Πετραλιά, που συνεργαζόταν με τον Γερμανό ταγματάρχη Βέρεντ. Ο Πετραλιάς, μεταπολεμικά εξελίχθηκε σε κορυφαίο Έλληνα αθλητικό παράγοντα, ενώ διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν πατέρας της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, μετέπειτα βουλευτού και υπουργού κυβερνήσεων του κόμματος «Νέα Δημοκρατία».(ό.π.). Την δε πολιτεία της κ. Φάνης καλώς γνωρίζετε, αλλά… ευτυχώς αποχώρησεν εγκαίρως ο Παπούλιας από την Προεδρεία της Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να έχει κολοβωθεί η Ελληνική Επικράτεια

Πιθανόν όμως ν’ αγνοείτε ότι: «Ο Ιάσονας Μανδηλάρης, συνεργάτης των SS, στη δίκη τον Μάρτιο του 1945, στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου δοσιλόγων, ανέφερε ότι οι καθηγητές Ιατρικής Κωνσταντίνος Χωρέμης και Νικόλαος Λούρος συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία που είχε γίνει από τον ιατρό Νικόλαο Χριστοφοράκο, σύνδεσμο των Γερμανικών S.S. με τον πρωθυπουργό Λογοθετόπουλο.» (ό.π.).

 

Βλέπετε πόση επικαιρότητα έχει το  ατιμώρητο παρελθόν και πόση συγγένεια με το ατιμώρητο παρόν;

Κύριοι,

Δεν παίζουν με την ακεραιότητα της Επικράτειας του Κράτους οι πολιτικοί του Κράτους, έστω κι αν τους το επιβάλλει η σχέση τους με ξένες δυνάμεις μικρές ή μεγάλες κ η ένταξη του Κράτους σε συνασπισμούς ετερόδοξων συμφερόντων. Και πολύ περισσότερο το προσωπικό ή οικογενειακό τους συμφέρον…

Η Κυβέρνηση άρχίσατε να διώκει, και πολύ καλά κάνει, κ ίσως γι’ αυτό να δέχεται χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, τους καταχραστές και διασπαθιστές του Κρατικού Ταμείου, τους «μιζαδόρους» και λοιπούς ευρωφονιάδες, που όπως είπε ο Πάγκαλος «μαζί τα φάγαμε»! Κ είπε την αλήθεια…

Πιθανόν είναι η Ηγεσία της ΝΔούλας να φοβάται μήπως και πλησιάζει κ η σειρά της και γι’ αυτό ωρύεται και μονίμως ζητά εκλογές…

Στο μεταξύ διάστημα, που έχει περάσει από το 2007 ως σήμερα, έληξε και τελευταία αναθεωρήθηκε η σύμβαση για τη βάση της Σούδας.

Και όχι μόνο αναθεωρήθηκε και παρατάθηκε η ισχύς της, αλλά και αναβαθμίστηκε  σε βάση εκπαίδευσης και διαμονής μονάδας βατραχανθρώπων.

Προβλέπεται όμως από τη νέα Σύμβαση δημιουργία  και δεύτερης Βάσης  στο Καστέλι Πεδιάδος, πριν ακόμη αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του νέου σύγχρονου πολιτικού αεροδρομίου,  που έχει προγραμματιστεί να γίνει σ’ αυτό.  Η επένδυση βέβαια δεν έχει προχωρήσει. Ίσως περιμένει την ολοκλήρωση της παραχώρησης και σ’ αυτό αεροπορικής  Βάσης του …ΝΑΤΟ.

ΝΑΤΟ, αλλά πού ‘ν’ το;  ΝΑΤΟ που ποτέ, από την ίδρυσή του ως τώρα, δεν έχει υπερασπιστεί συμφέροντα ελληνικά στην περιοχή, αλλά στηρίζει τα τούρκικα.

ΝΑΤΟ, στο οποίο εντάχθηκε και η ΦΥΡΟΜ τελευταία, στην οποία σημαντικός Υπουργούς της παρούσας Κυβέρνησης δήλωσε πως αποδέχεται η κυβέρνηση της Ελλάδας την ονομασία του κρατικού αυτού υβριδίου σε «Μακεδονία του Βαρδάρη»!!

Εξάλλου στις 8-15.6.2017 συνήλθε στη Θεσσαλονίκη, αυτή την «Εβραιούπολη, που δεν είναι ελληνική!!» κατά την άποψη του Ελευθερίου Βενιζέλου, Σωτήρα της Ελλάδας(!!), τριμερής διάσκεψη Ελλάδας – Κύπρου, Ισραήλ, σ’ επίπεδο Αρχηγών Κρατών.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Πρωθυπουργός της κ. Τσίπρας, που προφανώς αναπλήρωνε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την Κύπρον ο, γνωστός από τη θερμή υποστήριξη του «ΝΑΙ» κατά το δημοψήφισμ’ αποδοχής ή μη του σχεδίου Ανάν, δηλαδή της διχοτόμησης της Κύπρου, και νυν Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας(!!) κ. Νίκος Αναστασιάδης, και το Ισραήλ, ο Πρόεδρος αυτού κ. Νετανιάου.

Και βέβαια κατά τη διάρκεια των εργασιών της Διάσκεψης υπήρξε αυστηρή περιφρούρηση των Ηγετών, από την Ελληνική Αστυνομία, που προφανώς θεωρήθηκε ανεπαρκής, και γι’ αυτό κλήθηκε και συμπλήρωσε την ανεπάρκειά της  η Ισραηλινή ΜΟΣΑΝΤ.

Είναι η τρίτη Διάσκεψη, που ενεργείται από την Ηγεσία των τριών αυτών Κρατών. Οι δυο άλλες, που προηγήθηκαν, πραγματοποιήθηκαν: η πρώτη στη Λευκωσία κ η δεύτερη στην Ιερουσαλήμ, το Γενάρη και το Δεκέμβρη του 2016 αντίστοιχα.

Τα θέματα, που απασχόλησαν την τριμερή Διάσκεψη αυτή, γράφηκε πως  ήταν, το ΝΑΤΟ, η Κρήτη,  οΕυρωστρατός, η Κύπρος κι άλλα το ίδιο σοβαρά και μεγάλα, όμως ήσσονος σημασίας…

Κι αν ήταν μόνο με γάλα ή αν είχαν και μέλι ή πετρέλαιο κ υγραέριο, θα το πιστοποιήσομε ως τον Οχτώβρη.

Φαίνεται όμως πως  οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι σημαντικές κι αφορούν ραγδαίες εξελίξεις, ανάλογες των καταιγιστικών βροχοπτώσεων και σεισμών που χτύπησαν περιοχές της Ελλάδας κατά το μήνα Ιούνη.

Εσείς φυσικά δεν πήρατε «χαμπέρι». Αλλά και να πήρατε, η ψήφος Σας φέρνει αυτά τ’ αποτελέσματα. Ή, για να κυριολεχτώ , η εκμετάλλευση του πηγεμού Σας στην κάλπη και της καταμέτρησης της ψήφου Σας. Γιατί αμφιβάλλω αν το αποτέλεσμα, που προήλθε από την ψηφοφορία είναι αυτό, που έφερε αυτή την Κυβέρνηση στην εξουσία κι όχι το θέλημα του …θεού…

Γι’ αυτό παρακαλώ τον αληθινό Θεό να έχουν ελαχιστοποιημένες τις κακές επιπτώσεις τους για την Ελλάδα και την Κύπρο, ακόμη και πιο μικρές από τα καιρικά φαινόμενα που προκαλεί το ΗΑRP…

Μεταξύ άλλων επαναλαβαίνω στην προσευχή μου και την παρακάτω παράκληση προς τον Άγιο Θεό, που απευθύνουν στη Χάρη Του  μυστικά κ οι Ιερείς σε κάθε λειτουργία, μετά τον αγιασμό των Τιμίων Δώρων:

«Συ γαρ εί, Κύριε, η βοήθεια των αβοηθήτων, η ελπίς των απηλπισμένων, ο των χειμαζομένων Σωτήρ, ο των πλεόντων λιμήν, ο των νοσούντων ιατρός. Αυτός τοις πάσι τα πάντα γενού, ο ειδώς έκαστον και το αίτημα αυτού, οίκον, και την χρείαν αυτού.Ρύσαι, Κύριε, την πόλιν ταύτην και πάσαν πόλιν και χώραν, από λιμού, λοιμού, σεισμού, καταποντισμού, πυρός, μαχαίρας, επιδρομής αλλοφύλων και εμφυλίου πολέμου.»

 

4.7.2017

Σχετικά άρθρα