ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κινητοποιήσεις στα 5 μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ στο Ρέθυμνο - Θετικές εξελίξεις σε ακατάσχετο λογαριασμό μισθοδοσίας εργαζόμενου

0

Με αγωνιστική της Επιτροπής Αγώνα Εμποροϋπαλλήλων και της Γραμματείας Ρεθύμνου του ΠΑΜΕ παρέμβαση έξω από τα πέντε μεγαλύτερα πολυκαταστήματα, που ήταν ανοιχτά, δόθηκε και από το Ρέθυμνο μαχητική απάντηση στα σχέδια τμηματικής κατάργησης της Κυριακάτικής αργίας. Σχέδια που με απόλυτη συνέπεια υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις και πιο αποφασιστικά η των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, εξυπηρετώντας πιστά τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων να τσακίσουν ακόμη περισσότερο τα δικαιώματα των εργαζομένων και να ξεπαστρέψουν αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους.

Το κεντρικό αίτημα που κυριάρχησε ήταν η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. 8ωρο 5νθήμερο 40ωρο για όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο.

Σας ενημερώνουμε επίσης για την θετική κατάληξη που είχε η παράστασή μας την περασμένη Παρασκευή σε υποκατάστημα Τράπεζας, που έκανε κατάσχεση σε ακατάσχετο λογαριασμό μισθοδοσίας εργαζόμενου. Σήμερα η Τράπεζα ειδοποίησε τον εργαζόμενο ότι ο λογαριασμός του πιστώθηκε με τα χρήματα της μισθοδοσίας του.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ