ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Κρήτη: Από το ψυγείο, στην… αγορά η μπύρα μιας παρέας (Video)

0

Απάντηση στην κρίση έρχεται να δώσει μία παρέα 4 νέων στην Κρήτη, καθώς από το πάθος τους για μπύρα οδηγήθηκαν στην οικιακή παραγωγή και από εκεί, στο άνοιγμα ενός μικροζυθοποίου όπου και παράγουν μία εξόχως κρητική μπύρα, την craft μπύρα ΝΟΤΟΣ.

Και οι τέσσερις μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για το δημιούργημα τους και πως σήμερα αυτό από το ψυγείο του σπιτιού τους βρίσκεται στην αγορά.

Αρχικά μίλησε η αγάπη για την μπύρα. Τη καλή και γεμάτη γεύση μπύρα. Πειραματίστηκαν, γέλασαν απέτυχαν αλλά δεν το έβαλαν κάτω και σήμερα, μπορούν με υπερηφάνεια να παρουσιάσουν τη δική τους μπύρα.

Η παρέα των 4 νέων αρχικά προχώρησε στην ζυθοποίηση στο σπίτι με τον απαραίτητο εξοπλισμό τον οποίο και αγόρασαν για οικιακή χρήση. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξαν σε μια craft μπύρα που ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους αλλά και των γύρων τους καυτή ήταν η σπίθα για την μαζική παραγωγή της Νότος.

Ιστορία επιτυχίας στην Ελλάδα της κρίσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ιστορία της μπύρας αυτής και ο τρόπος με τον οποίο νέοι άνθρωποι τολμούν και βγαίνουν στην αγορά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ