ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Μετά από 27 χρόνια επιστρέφει η θρυλική ελληνική σειρά «Το ρετιρέ»

0

Αυτός ναι, είναι λόγος για να ενθουσιαστούμε! Υστερα από 27 χρόνια η θρυλική σειρά «Το Ρετιρέ» του Mega θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στη μικρή μας οθόνη!

Πρόκειται για την σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη, που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές και συνεχίζει να λατρεύεται ακόμα και σήμερα μέσα από τις επαναλήψεις.

Ο παραγωγός της κωμικής σειράς Δημήτρης Τσεμπελής σε ανακοίνωσή του προς τον Τύπο αποκάλυψε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με παλιούς συντελεστές του σίριαλ, με σκοπό την «ανταλλαγή απόψεων για την πιθανότητα να ξαναδούμε το “Ρετιρέ” σύντομα στις οθόνες μας, ανανεωμένο και ακολουθώντας τον παλμό της σύγχρονης κοινωνίας», όπως ανέφερε.

Ο παραγωγός σημειώνει πως ο αείμνηστος σκηνοθέτης είχε την πεποίθηση πως υπάρχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες, ικανοί να συνυπάρξουν με βασικούς συντελεστές - πρωταγωνιστές που άφησαν εποχή στο «Ρετιρέ» και να δούμε ένα ολόφρεσκο τηλεοπτικό οπτικοακουστικό προϊόν.

Ο Τάσος Κωστής, ο θρυλικός «Φοίβο» της σειράς μίλησε στην Espresso γι’ αυτήν την ιδέα του παραγωγού. «Αυτό που θέλω να διαβάσω είναι τα σενάρια. Τι θέλουμε να πούμε στον κόσμο με το νέο “Ρετιρέ”; Γιατί το ίδιο δεν μπορεί να σταθεί ξανά στο γυαλί. Ως πρόταση δεν θα σας το κρύψω ότι με ιντριγκάρει. Το “Ρετιρέ” ήταν ένα ευχάριστο σίριαλ. Αυτή ήταν η επιτυχία του. Θα έχει ενδιαφέρον να υποδυόμουν τον μπουφετζή ξανά εν μέσω οικονομικής κρίσης. Τότε το καφεδάκι μού το πλήρωναν σε δραχμές, τώρα θα μου δίνουν ευρώ και θα με βρίζουν κιόλας»

Όσο για τον… όρο που έβαλε στον σκηνοθέτη τότε για να αναλάβει τον ρόλο, είπε: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης με είχε πρωτοδεί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τη Νόνικα Γαληνέα στο θέατρο και μου είχε πει “Τάσο, σε θέλω για έναν κόντρα ρόλο. Με αυτή τη θωριά και τη φωνή θέλω να κάνεις τον μπουφετζή σε μια κωμική σειρά”. Του απάντησα θετικά, αλλά του ζήτησα να “ψάξω” τον ρόλο. Ημουν 38 χρόνων τότε. Του ζήτησα, λοιπόν, τα μαλλιά του ήρωα, του Φοίβου, να είναι σαν τα ανθρωπάκια του Γαΐτη».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ