ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Πένυ Σκάρου: Δεν έχω ξεπεράσει ότι μια μέρα ξύπνησα χωρίς πόδι

0

Σαν χθες έκλεισαν 3 χρόνια από το ατύχημα. Θεωρώ ότι έχει αλλάξει η ζωή μου ριζικά» λέει η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου, την οποία πριν από τρία χρόνια ένα τροχαίο ατύχημα  που είχε οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της.

«Μου στάθηκε πάρα πολύ ο Λάκης Παπαδόπουλος. Είναι ένας εξαιρετικός δημιουργός και για μένα ένας εξαιρετικός άνθρωπος» λέει η τραγουδίστρια που ετοιμάζει μια επανεκτέλεση τραγουδιού του τον Σεπτέμβρη.

Η ίδια εκμυστηρεύεται στην Τατιάνα Στεφανίδου για το ρατσισμό που έχει ζήσει, αλλά και πόσο δύσκολο είναι να είσαι ΑΜΕΑ στην Ελλάδα …

«Θεωρώ ότι έχω ζήσει τον ρατσισμό. Είμαστε ρατσιστική χώρα και το λέω με όλη την ειλικρίνεια. Δεν είμαστε μόνο ρατσιστές στην αναπηρία. Είμαστε στον άνθρωπο που είναι παχύσαρκος κλπ. Δεν υπάρχει παιδεία. Κι επειδή τώρα βγαίνω αρκετά έξω, βλέπω άλλη αντιμετώπιση. Δεν σεβόμαστε τα βασικά πράγματα. Στην Ολλανδία όταν ο άλλος θα με δει ότι περπατάω και μπορεί να παλαντζάρω θα σηκωθεί να κάτσω. Στην Ελλάδα μπορεί να σου κάνει και καβγά αν θα του πάρεις τη θέση.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία κοινωνική πρόνοια. Εγώ σαν Πένυ, αν δεν ήμουν γνωστή, αν δεν είχα την Τατιάνα, τον Στέφανο Κορκολή ή κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν όπως ο κύριος Αυτίας και ο κύριος Πατούλης, εγώ αυτή τη στιγμή θα ήμουν με καροτσάκι γιατί το κράτος δεν μου δίνει ως ανασφάλιστη κάτι για το πόδι» αναφέρει η τραγουδίστρια.

https://youtu.be/kVqRw2oI4c4?t=4
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ