ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν: Ο Τραμπ ξέρει να ακούει - Ελπίζω σε περαιτέρω συναντήσεις μαζί του

0

Σε έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ ελπίζει ο Ρώσος ομόλογός του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Μετά τη συνάντηση, των δύο ανδρών στο Αμβούργο, στο περιθώριο της Συνόδου της G20, ο Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι «Εάν έχουμε αυτού του είδους τον διάλογο… υπάρχει μια ευκαιρία αυτός ο διάλογος να συνεχιστεί περαιτέρω».

Κατά τη διάρκεια συνάντησή του με εργάτες του ορυχείου Λεμπεντίνσκι στην περιοχή Μπελγκορόντ, που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Russia 24, ο  επικεφαλής του ρωσικού κράτους εξήρε για μια ακόμη φορά την ικανότητα του Τραμπ «να ακούει».

«Αντιδράει στον συνομιλητή του, με επιχειρήματα, εμπλέκεται στη συζήτηση ακόμα κι όταν δεν του αρέσει κάτι και δεν συμφωνεί με κάτι. Υποβάλλει ερωτήσεις, αντιδράει στην επιχειρηματολογία του συνομιλητή του» εξήγησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ηγετών είχε στεφθεί με επιτυχία, ιδιαίτερα αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι η προγραμματισμένη για 30 λεπτά συναντησή τους ξεπέρασε τις δύο ώρες.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι, όπως είχε αποκαλύψει ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι έστειλαν τη...Μελάνια στην αίθουσα της συνάντησης για να τους πει να τελειώνουν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ