ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

10ος Συμμετοχικός Αγώνας Πατινιών του Ο.Κ.Α. Πρέβελη

0

Το Σάββατο 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Ρεθύμνου ο 10ος Συμμετοχικός Αγώνας Πατινιών του  Ο.Κ.Α. Πρέβελη, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης.

Όλα τα παιδιά του Συλλόγου, από τα αρχάρια μέχρι αυτά του αγωνιστικού, είχαν τη δυνατότητα να συνυπάρξουν στην πίστα και να απολαύσουν το ίδιο το άθλημα χωρίς τον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα, αλλά και να συμμετέχουν σε παιχνίδια με  τα πατίνια τους.  Επιβραβεύτηκαν μάλιστα όλα με δίπλωμα και μετάλλιο για αυτήν τους την προσπάθεια, ενώ τις απονομές πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού, που με την παρουσία τους παρείχαν την απαραίτητη ασφάλεια, αλλά και η κ. Ζησινάκη Αθηνά, διευθύντρια του 1ου Λυκείου, που φιλοξενεί τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Ο βραδινός αυτός αγώνας ήρθε για να κλείσει και την προετοιμασία των 18 αθλητών του Αγωνιστικού Τμήματος, οι οποίοι θα συμμετέχουν την ερχόμενη Κυριακή σε φιλικό αγώνα στη Ρώμη, αποτελώντας μάλιστα την πρώτη αποστολή αντίστοιχης ομάδας στο εξωτερικό.

Για ακόμη μια φορά τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στην αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, το οποιο παρέδωσαν οι αθλητές του Συλλόγου στο Γενικό Νοκομείο Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ