ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

8ος Ποδηλατικός Γύρος Πόλης Ρεθύμνου 2017

0

Πλησιάζει η μεγάλη μέρα για το Ρέθυμνο! Μετά από 7 χρόνια ετοιμάζεται να αναβιώσει ο Ποδηλατικός Γύρος που όλοι περίμεναν! Ο 8ος Ποδηλατικός Γύρος Πόλης Ρεθύμνου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 19:30 με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη με δωρεάν συμμετοχή.

Η διαδρομή θα είναι 8.5 χιλιόμετρα, απόσταση η όποια θα δώσει σε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, την ευκαιρία να διασχίσουν την όμορφη πόλη μας ποδηλατώντας και περνώντας από κεντρικά σημεία της πόλης μας.

Το μήνυμα της εκδήλωσης είναι "Ποδηλατώ στην πόλη μου" και στόχος να στραφούν οι πολίτες  σε εναλλακτικότερες μορφές μετακίνησης και συγκεκριμένα στο ποδήλατο.  Επίσης, σε συνδυασμό με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon 2020 Civitas Destinations, προωθείται η βιώσιμη κινητικότητα σε τουριστικούς προορισμούς καθώς και ο Μαζικός Αθλητισμός και ο Αθλητικός Τουρισμός.

Επίσης, επιδιώκεται να αναδειχθεί ο διπλός σημαντικός ρόλο του ποδηλάτου τόσο ως μέσο μετακίνησης όσο και ως μέσο άσκησης.

Στηρίξτε λοιπόν όλοι με τη συμμετοχή σας το θεσμό αυτό συμπληρώνοντας άμεσα τη φόρμα   συμμετοχής σας στην ιστοσελίδα του Δήμου www.rethymno.gr. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να προσέλθουν εγκαίρως στις 19:00 στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη ώστε στις 19:30 να ξεκινήσει η εκδήλωση χωρίς να παρακωλυθεί η πορεία των οχημάτων και να μπορέσουν να αποδεσμευθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς την προβλεπόμενη ώρα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ