ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Galaxy Note 8 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη

0

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, με τη Samsung να ανακοινώνει πριν λίγο την επόμενη μεγάλη παρουσίαση Unpacked η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη.

Αν και δεν υπήρχε καμία αμφιβολία, η πρόσκληση επιβεβαιώνει ότι θα δούμε για πρώτη φορά το Galaxy Note 8, σε μια κρίσιμη κυκλοφορία για την κορεατική εταιρεία μετά το περσινό φιάσκο με το Galaxy Note 7 και την οριστική απόσυρσή του λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του. Η Samsung φέρεται να διατηρεί την ίδια ονομασία ενώ η συσκευή αναμένεται να είναι εντυπωσιακή και στον τομέα της εμφάνισης αλλά και στα τεχνικά χαρακτηριστικά όπου και διαπρέπει κάθε χρόνο ως η δεύτερη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Με βάση τις πληροφορίες, το Galaxy Note 8 θα διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών που θα διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά όπως συμβαίνει και με το Galaxy S8. Αυτό επιτρέπει στη Samsung να διατηρεί περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το περσινό μοντέλο το οποίο διέθετε οθόνη 5,7 ιντσών, ενώ όλα δείχνουν ότι η εταιρεία θα προχωρήσει σε σημαντική αλλαγή και στην αναλογία διαστάσεων. Στο εσωτερικό οι πληροφορίες επιμένουν για παρουσία του Snapdragon 835, 6GB μνήμη, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος αλλά και μπαταρία με χωρητικότητα 3.300mAh, μικρότερη ακόμα και από αυτή που βρίσκουμε στο Galaxy S8+, κάτι που ίσως έχει σχέση με τα περσινά προβλήματα.

Όπως πάντα, το S-Pen stylus θα συνοδεύει τη συσκευή σε δική του θέση, με μεγαλύτερη ακρίβεια αλλά και δυνατότητα χρήσης ακόμα και κάτω από το νερό. Φυσικά μία από τις ανακοινώσεις που αναμένεται να μας απασχολήσουν μετά το τέλος της παρουσίασης είναι η τιμή της συσκευής η οποία θα το φέρει στην κορυφή των προτάσεων της Samsung.

Η παρουσίαση της Samsung θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube στις 6.00μμ, ενώ θα έχουμε μια πρώτη επαφή με τη συσκευή μία εβδομάδα μετά στο Βερολίνο και στην έκθεση IFA όπου το Galaxy Note 8 θα κάνει το ευρωπαικό του ντεμπούτο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ