ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
LIFESTYLE

Άβα Γαλανοπούλου: Έχω κάνει κακό στον εαυτό μου κι έχω πικράνει τους δικούς μου

0

Στο περιοδικό People και τη Βένια Καραγιάννη έδωσε συνέντευξη η Άβα Γαλανοπούλου που μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Η αλλαγή στην εμφάνισή σου πάντως είναι εμφανής. Πότε άρχισες να χάνεις κιλά;

Από το 2011 περίπου, όταν άρχισα να του ζητάω χρήματα πίσω και με έζωσαν τα φίδια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Από το τέλος του 2012, τέσσερις με πέντε φορές το χρόνο ήμουν στο νοσοκομείο. Είχα φτάσει τα 46 κιλά.

Δεν φοβήθηκες για την υγεία σου;

Αυτό που μου συνέβη τι δείχνει; Ότι δεν θέλεις να ζήσεις. Ο οργανισμός όμως κάπου θα πρέπει να ξεσπάσει. Το ξέρω, έχω κάνει κακό στον εαυτό μου κι έχω πικράνει και τους δικούς μου ανθρώπους. Όλη αυτή η περιπέτεια μου έχει κοστίσει πολύ. Υπήρχαν μέρες που μου φαινόταν βουνό να βγω για να πάρω τσιγάρα. Πέρασα πολύ μεγάλο ζόρι. Δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Σκέψου μόνο τι πέρασαν οι δικοί για να με πιέσουν να φάω.

Πώς αντέδρασαν οι δικοί σου όταν αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει;

Ο πατέρας μου με βοήθησε πραγματικά. Εγώ δεν τους το έλεγα για να μην τους στεναχωρήσω, μέχρι που μια μέρα άκουσε ένα τηλεφώνημα στο οποίο εγώ κλαίγοντας του έλεγα «θέλω τα λεφτά μου». Τότε κατάλαβε και μου είπε: «Παιδί μου, άκουσα το θρήνο σου και τώρα κατάλαβα γιατί λιώνεις κάθε μέρα. Γιατί το πρώτο που σε έχει πειράξει είναι η προσωπική προδοσία. Από εδώ και πέρα πρέπει να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς». Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που με πίεσε να βγω στη δουλειά, να βγω έξω στη ζωή ξανά, να ανοίξω τα παράθυρα για να μπει το φως. Γιατί, μη νομίζεις, πάλεψα πολύ σε αυτή τη δουλειά για να τα καταφέρω. Δεν μου ήρθαν τα πράγματα τόσο εύκολα.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ